WIMBLEDON

Ο πατέρας του Ναδάλ έλεγε στον γιο του να εγκαταλείψει τον αγώνα με τον Φριτς, αλλά εκείνος συνέχισε να παίζει τραυματίας

Ο πατέρας του Ναδάλ έλεγε στον γιο του να εγκαταλείψει τον αγώνα με τον Φριτς, αλλά εκείνος συνέχισε να παίζει τραυματίας

Ο πατέρας του Ραφαέλ Ναδάλ, Σεμπάστιαν, έλεγε στον γιο του να σταματήσει να παίζει τραυματίας απέναντι στον Τέιλορ Φριτς, εκείνος όμως συνέχισε να αγωνίζεται.

Ο Ράφα Ναδάλ, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και με δυσκολία κινείται στο court, στον προημιτελικό του με τον Τέιλορ Φριτς, δεν εγκαταλείπει την αναμέτρηση.

Μάλιστα, ο πατέρας του Ισπανού θρύλου, Σεμπάστιαν, λίγη ώρα αφού ο Ράφα επέστρεψε από τα αποδυτήρια, μετά το ιατρικό timeout που κάλεσε στα μέσα του 2ου set (στο 6-3, 3-4 υπέρ του Φριτς), του έκανε χειρονομίες από το box, παροτρύνοντάς τον, να εγκαταλείψει το ματς!

Ο ανατριχιαστικός Ράφα, είδε τις κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας του, αλλά τους… έγραψε κανονικότατα και συνεχίζει να μάχεται, παρότι τραυματίας, για μια θέση στα ημιτελικά του Wimbledon.

Λίγο μετά το medical timeout, ο Ισπανός κατέκτησε το 2ο κομμάτι του αγώνα με 5-7 και ισοφάρισε σε 1-1. Τρομερά πράγματα.

Ακόμη πιο τρομερό, το γεγονός ότι οι άνθρωποί του στο box, δεν πανηγύρισαν κανέναν πόντο από αυτούς που κέρδισε ο Ναδάλ, καθώς ξέρουν ότι δεν πρέπει να συνεχίζει να αγωνίζεται, για το καλό του σώματός του. Πλέον, ο Ράφα δεν κάνει καν eye contact με το box του, γιατί ξέρει ότι είναι αντίθετοι στην απόφασή του.

Δείτε το στιγμιότυπο, με τον Σεμπάστιαν Ναδάλ και την αδερφή του Ράφα, Μαριαμπέλ, να κάνουν νοήματα στον 36χρονο να εγκαταλείψει και να μην ταλαιπωρείται άλλο:

Πηγή: tennis24

TAGS WIMBLEDON ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ