ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μένει εκτός US Open αν δεν εμβολιαστεί

Ο Τζόκοβιτς απογοητευμένος στο ATP Finals
Ο Τζόκοβιτς απογοητευμένος στο ATP Finals © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει μετά το Cincinnati Masters να μείνει εκτός και από το US Open, που ξεκινάει στις 29 Αυγούστου, εάν δεν εμβολιαστεί, εξαιτίας των κανονισμών που ισχύουν με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Μετά το Montreal Masters και το 1000άρι τουρνουά του Σινσινάτι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο6) θα μείνει εκτός και από το US Open, στην περίπτωση που επιμείνει στην απόφασή του να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Ο 35χρονος Σέρβος, τρεις φορές πρωταθλητής στο τουρνουά των ΗΠΑ (2011, 2015, 2018), δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί φέτος στις διοργανώσεις της χώρας, λόγω της εμβολιαστικής του κατάστασης.

Το US Open ξεκινάει στις 29 Αυγούστου και ο Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του στο παρελθόν, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να εμβολιαστεί για να συμμετάσχει σε κάποιο τουρνουά.

"Δεν σχεδιάζω να εμβολιαστώ, οπότε τα μόνα καλά νέα που μπορώ να έχω είναι να αρθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού ή να εξαιρεθώ", είχε δηλώσει μετά τη νίκη του στο Wimbledon με την οποία είχε φτάσει τα 21 Grand Slam, απέχοντας ένα από τα 22 του Ράφα Ναδάλ.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ