ΤΕΝΙΣ

Ο Ναδάλ αποκλείστηκε από το Γουίμπλεντον

Ο Ναδάλ αποκλείστηκε από το Γουίμπλεντον
REUTERS/EDDIE KEOGH

Ο Γερμανο-Τζαμαϊκανός, Ντάστιν Μπράουν, απέκλεισε τον Ραφαέλ Ναδάλ στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον, ενώ προκρίθηκαν οι Φεντέρερ και Μάρεϊ (videos)

Έγινε η μεγάλη έκπληξη στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον, καθώς ο Ντάστιν Μπράουν απέκλεισε τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Γερμανο-Τζαμαϊκανός είναι 102ος στην παγκόσμια κατάταξη και επικράτησε με 3-1 σετ (7-5, 3-6, 6-4, 6-4) σε δύο ώρες και 34 λεπτά.

Ο Μπράουν έκανε τον αγώνα της ζωής του, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως έχει 2-0 νίκες με τον Ναδάλ, καθώς τον είχε νικήσει 2-0 σετ πέρσι στην Γερμανία (Halle Open).

"Δεν έχω ξαναπαίξει σε κεντρικό κορτ ποτέ ξανά. Νόμιζα πως θα φρικάρω. Δεν είχα τίποτα να χάσω. Ξεκίνησα πραγματικά πάρα πολύ καλά και αυτό βοήθησε", τόνισε ο Μπράουν αμέσως μετά την ιστορική νίκη του.

Δεν το πιστεύει ο Ντάστιν Μπράουν...

Ο Ναδάλ αποκλείστηκε από το Γουίμπλεντον
REUTERS/EDDIE KEOGH

Στον 3ό γύρο θα παίξει με τον Σέρβο, Βίκτορ Τρόιτσκι, ενώ θυμίζουμε πως ο Ράφα Ναδάλ έχει υποχωρήσει στην 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Δείτε video με highlights από τον αγώνα Μπράουν - Ναδάλ...

Πέρασαν Φέντερερ και Μάρεϊ

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ελβετός, Ρότζερ Φέντερερ, νίκησε 3-0 σετ τον Αμερικανό, Σαμ Κιούρι (6-4, 6-2, 6-2), ενώ το Νο3, ο Βρετανός, Άντι Μάρεϊ, επικράτησε με 3-0 του Ολλανδού, Ρόμπιν Χάσε (6-1, 6-1, 6-4).

Ο Φέντερερ στον 3ο γύρο θα παίξει με τον Αυστραλό, Σαμ Γκροθ, ο Μάρεϊ με τον Ιταλό, Αντρέας Σέπι. Ο Τζόκοβιτς (Νο1) με τον Αυστραλό, Μπέρναρντ Τόμιτς και ο Βαβρίνκα (Νο4) με τον Ισπανό, Φερνάντο Βερδάσκο.

Στις γυναίκες, στον σημαντικότερο αγώνα της 4ης ημέρας, η Τσέχα, Πέτρα Κβιτόβα (Νο2) νίκησε 2-0 σετ την Κουρούμι Νάρα από την Ιαπωνία (6-2, 6-0).

Δείτε παρακάτω video με τους εντυπωσιακούς πόντους των Φέντερερ, Μπράουν αλλά και του Γκαέλ Μονφίς (3-0 σετ τον Μαναρινό)...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ