MADRID OPEN

Ο Ναδάλ ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει στο Madrid Open

Ο Ράφαελ Ναδάλ στο Australian Open
Ο Ράφαελ Ναδάλ στο Australian Open © 2023 ASANKA BRENDON RATNAYAKE / AP IMAGES

Ο Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε μέσω ενός VIDEO που δημοσίευσε στα social media πως μετά το Μόντε Κάρλο και το Barcelona Open θα απουσιάσει και από το τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο τραυματισμός του Ράφαελ Ναδάλ θα τον κρατήσει μακριά από το Madrid Open, είδηση που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω VIDEO που ανέβασε στα social media, ανακοινώνοντας ότι μετά το Monte Carlo Masters και το Barcelona Open θα απουσιάσει και από το τουρνουά της Μαδρίτης.

"Όπως γνωρίζετε έχω υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στην Αυστραλία. Αρχικά επρόκειτο να είναι μία περίοδος ανάρρωσης έξι έως οκτώ εβδομάδων και τώρα είμαστε στις 14.

Η πραγματικότητα είναι ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα περιμέναμε. Έχουμε ακολουθήσει όλες τις ιατρικές συμβουλές, αλλά κατά κάποιο τρόπο η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που μας είπαν αρχικά και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση.

Οι εβδομάδες περνούν και είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορώ να παίξω σε τουρνουά που είναι τα πιο σημαντικά στην καριέρα μου όπως τα Μόντε Κάρλο, Barcelona Open, Madrid Opan, Rome Masters, Roland Carros και προς το παρόν έχασα το Μόντε Κάρλο και το Barcelona Open, αλλά δεν θα μπορέσω να είμαι ούτε στο Madrid Open".

Ο τραυματισμός δεν έχει επουλωθεί ακόμα και δεν μπορώ να βρω τι πρέπει να κάνω για να αγωνιστώ. Έκανα προπόνηση, αλλά πριν από λίγες μέρες αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο πορεία, να κάνουμε άλλη θεραπεία και να δούμε αν βελτιωθούν τα πράγματα για να προσπαθήσουμε να είμαστε σε αυτό που ακολουθεί. Δεν μπορώ να πω πότε θα επιστρέψω γιατί αν ήξερα θα σας έλεγα αλλά δεν ξέρω", είπε μεταξύ άλλων.

TAGS MADRID OPEN ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ