ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Ο Κύργιος έφτυσε προς το μέρος οπαδού που τον αποδοκίμαζε

Ο Νικ Κύργιος φτύνει προς το μέρος οπαδών που τον αποδοκιμάζουν
Ο Νικ Κύργιος φτύνει προς το μέρος οπαδών που τον αποδοκιμάζουν PRINT SCREEN TWITTER

Ο Νικ Κύργιος ήταν δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του κοινού στην αναμέτρηση με τον Πολ Τζαμπ, ενώ οι αποδοκιμασίες ενός οπαδού τον εξόργισαν σε τέτοιον βαθμό, ώστε να γυρίσει προς το μέρος του και να φτύσει.

Ο Νικ Κύργιος αν και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο στο φετινό Wimbledon δεν τα βρήκε εύκολα κόντρα στον Πολ Τζαμπ (Νο219).

Ο Ελληνοαυστραλός ωστόσο, δεν χάρηκε όπως θα ήθελε τη νίκη του, αφού τον δυσαρέστησε η συμπεριφορά του πλήθους, καθώς μερίδα οπαδών τον αποδοκίμαζε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όταν όμως, πέτυχε τον νικητήριο πόντο στο πέμπτο σετ, στράφηκε και έφτυσε προς το μέρος του ενός εξ αυτών. Ερωτηθείς μάλιστα, από τους δημοσιογράφους για το αν η κίνησή του αυτή ήταν τυχαία ή εσκεμμένη ο Κύργιος απάντησε πως ήταν σκόπιμη.

"Ήταν σκόπιμο. Δεν θα το έκανα αυτό σε κάποιον που με στήριζε. Έρχομαι αντιμέτωπος με το μίσος και την αρνητικότητα εδώ και πολύ καιρό, οπότε δεν νιώθω ότι χρωστάω τίποτα σε αυτό το άτομο.

Ήρθε κυριολεκτικά στον αγώνα για να μην υποστηρίξει κανέναν, απλώς για να προκαλέσει. Είναι εντάξει, αλλά θα σου το ανταποδώσω".

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ WIMBLEDON ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ