ΤΕΝΙΣ

Ο "Κόλια" σέρβιρε ήττα στον Ναδάλ

Ο "Κόλια" σέρβιρε ήττα στον Ναδάλ

Ο κάτοχος του τίτλου στη Ντόχα, Αντρέι Νταβιντένκο κατάφερε να αποκλείσει τον άρρωστο Ράφα Ναδάλ από τον τελικό. Αντίπαλος του Ρώσου στο παιχνίδι τίτλου θα είναι ο Ρότζερ Φέντερερ (video).

Ο Αντρέι Νταβιντένκο... μας θύμισε ότι υπάρχουν και άλλοι τενίστες που διεκδικούν μεγάλα τουρνουά εκτός των Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ρώσος απέκλεισε τον Ναδάλ από τον τελικό του πρώτου μεγάλου τουρνουά της χρονιάς, στη Ντόχα και θα αντιμετωπίσει τον Φέντερερ στον τελικό.

Βέβαια ο Ισπανός υπέφερε από ίωση και γνώρισε την ήττα με 6-3, 6-2. Όπως και να έχει, πρέπει να αναφερθεί η επιτυχία που έχει ο Νταβιντένκο στα σκληρά γήπεδα με αντίπαλο τον Ναδάλ.

Και οι πέντε νίκες του (5-4 προηγείται του Ναδάλ στα μεταξύ τους παιχνίδια) έχουν έρθει σε γήπεδα με σκληρή επιφάνεια. Ο Νταβιντένκο μετράει τρεις συνεχόμενες με (προ)τελευταία την επικράτηση του στον τελικό του τουρνουά της Ντόχα τον Ιανουάριο του 2010.

Ο Φέντερερ, νικητής στο εμιράτο το 2005 και το 2006, επικράτησε 6-3, 7-6 (7-2) του Τζο Ουίλφριντ Τσόνγκα στον άλλο ημιτελικό.

Ο Ελβετός δεν έχει χάσει σετ σε ολόκληρο το τουρνουά.

Όσο για τον Ναδάλ στο δεύτερο σετ κι ενώ έχανε με 2-0 κάθισε στην καρέκλα του σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Άρχισε να λέει στους ανθρώπους γύρω του ότι από το τρίτο γκέιμ αισθανόταν χάλια. Όταν του είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, είπε απλά " ωραία, θα προσπαθήσω ακόμα λίγο". Όλα αυτά εννέα μέρες πριν από την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ