ROLAND GARROS

Ο Φέντερερ θα παίξει φέτος στο Roland Garros

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φάση από αγώνα στο Roland Garros
Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φάση από αγώνα στο Roland Garros Ⓒ 2020 MICHEL EULER / ASSOCIATED PRESS

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε μέσω Twitter πως θα είναι έτοιμος για τη χωμάτινη σεζόν, κάτι που σημαίνει πως θα τον δούμε στο Roland Garros.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί τελικά φέτος στη χωμάτινη σεζόν ούτως ώστε να μπορέσει να πάρει όσα περισσότερα ματς στα πόδια του είναι εφικτό πριν την έναρξη της grass court season.

Ο 39χρονος θρύλος του αθλήματος έστειλε τα ευχάριστα νέα μέσω δηλώσεων του και ανάρτησης του στο Twitter με τις οποίες εξέφρασε την πρόθεση του να αγωνιστεί στο 250ρι τουρνουά της Γενεύης (16-22 Μαΐου) πριν αγωνιστεί στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν στο Roland Garros!

Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί στα εναπομείναντα δύο χωμάτινα Masters σε Μαδρίτη και Ρώμη.

"Μπορεί να είμαι έτοιμος ακόμα πιο νωρίς και αυτό είναι ένα bonus ενόψει της συμμετοχής μου στο Wimbledon. Η επιφάνεια πριν το γρασίδι είναι το χώμα, συνεπώς, δεν έχω άλλη επιλογή από να παίξω και εκεί για να έχω ματς στα πόδια μου. Υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος η απόφαση αυτή να μην είναι καλή για το σώμα αλλά δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστώ σε μεγάλο βαθμό" ανέφερε ο Φέντερερ που ανυπομονεί να επιστρέψει στο τουρνουά της πατρίδας του στη Γενεύη!

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2020 Michel Euler / Associated Press

TAGS ROLAND GARROS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ