ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ

Ο Αλκαράθ σήκωσε το τρόπαιο του Wimbledon με ρολόι 30.000 ευρώ στον καρπό του

Η στιγμή που ο Αλκαράθ σήκωνε το τρόπαιο του Wimbledon με το ρολόι των 30.000 ευρώ, που κοσμούσε τον καρπό του.
Η στιγμή που ο Αλκαράθ σήκωνε το τρόπαιο του Wimbledon με το ρολόι των 30.000 ευρώ, που κοσμούσε τον καρπό του. © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH /AP IMAGES

Ο Κάρλος Αλκαράθ εκτός από το ότι σήκωσε το τρόπαιο του Wimbledon στον ουρανό του Λονδίνου, συζητήθηκε και για το πανάκριβο αξεσουάρ, που κοσμούσε τον καρπό του.

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο νέος Βασιλιάς του Wimbledon αφού επικράτησε 3-2 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε το ιστορικό τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Οι δύο αθλητές προσέφεραν στους φίλους του τένις ένα φανταστικό τελικό με τον 20χρονο να επικρατεί μετά από ένα καταπληκτικό ματς. Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος του Καρλίτος σε Grand Slam, σε ισάριθμους τελικούς που έχει αγωνιστεί.

Εκτός από το ότι σήκωσε το τρόπαιο του Wimbledon στον ουρανό του Λονδίνου, συζητήθηκε και για το πανάκριβο αξεσουάρ, που κοσμούσε τον καρπό του. Ένα ρολόι με τιμή εκκίνησης τα 30.550 ευρώ της εταιρίας Rolex.

Ένα πιο αποκλειστικό Rolex Cosmograph Daytona, με λευκό καντράν και τρία μαύρα υποκαντράν και συνδυασμό κίτρινου χρυσού 18 καρατίων και χάλυβα.

Το συγκεκριμένο ρολόι υποθέτουμε πως αποτελεί γούρι για τον αθλητή, καθώς το φορούσε και όταν κέρδισε του US OPEN το 2022.

TAGS ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ SPORTS & GOSSIP WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ