ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Στο πλευρό του ο Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα INTIME

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στάθηκε στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς, γράφοντας στο twitter ότι ο συμπατριώτης του έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει αν θα εμβολιαστεί ή όχι, αφού είναι δικό του το σώμα.

Το χάος που έχει δημιουργηθεί από την στιγμή που ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς πήγε στην Αυστραλία δεν έχει προηγούμενο. Ο Σέρβος απελάθηκε και βρίσκεται σε ξενοδοχείο με άλλους 46 μετανάστες, η πλευρά του υπέβαλε έφεση μήπως και ανατρέψει τα δεδομένα. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πάντως είναι στο πλευρό του.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει στηρίξει πολλές φορές δημόσια τον συμπατριώτη του. Και αυτό έκανε για ακόμα μία φορά όταν ένας χρήστης του twitter τον ρώτησε αν θεωρεί "καλή ιδέα οι καλύτεροι αθλητές στον κόσμο να είναι τόσο ανώριμοι σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως ο εμβολιασμός". Και η απάντηση του Σέρβου δεν σήκωνε αμφισβήτηση σχετικά με το τι πιστεύει.

"Ο καθένας πρέπει να μπορεί να αποφασίζει τι θα κάνει με το σώμα του. Αν χάσουμε αυτό το δικαίωμα, τότε θα χάσουμε τα πάντα" έγραψε χαρακτηριστικά ο Νέντοβιτς.

Δείτε το σχετικό post:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Στο πλευρό του ο Νέντοβιτς
PRINTSCREEN/NEMANJA NEDOVIC OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ