ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Νίκη για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό του European Open και πρόκριση στους "8"

Τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Davis Cup
Τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Davis Cup EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος κι ο Πέτρος Τσιτσιπάς πανηγύρισαν τη νίκη στην πρεμιέρα τους στο διπλό του European Open, επικρατώντας 2-0 σετ των Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες Βαρέλα και Νταβίντ Βέγκα Ερντάντεζ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του στο European Open (250αρι) ο Στέφανος κι ο Πέτρος Τσιτσιπάς, οι οποίοι επικράτησαν στο διπλό 2-0 σετ (7-6, 7-6) των Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες Βαρέλα και Νταβίντ Βέγκα Ερντάντεζ και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας.

Στους "8" του European Open τα αδέρφια Τσιτσιπά θα παίξουν είτε με τους Νο4 του ταμπλό, Μίντελκουπ και Αντρέας Μις, είτε με τους Ζιζού Μπεργκς και Τιμπό Κόλσον

Το ελληνικό δίδυμο έχει ξανασυναντήσει πρόσφατα τους Βαρέλα και Ερνάντεζ, και μάλιστα τους είχαν ξανακερδίσει με 7-6(2), 6-4 στην πρεμιέρα τους στο US Open.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και στο μονό του τουρνουά της βελγικής πόλης, όντας στην κορυφή του ταμπλό, επιστρέφοντας έπειτα από έξι χρόνια.

Η πρεμιέρα του θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη (19/10), περιμένοντας τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ντόμινικ Στρίκερ και Μπόουτικ φαν ντε Σάντσουλπ.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ