ΤΕΝΙΣ

Next Gen: Νικητής ο 18χρονος, Γιανίκ Σιν

Ο Γιανίκ Σιν επικράτησε με 4-2, 4-1, 4-2 επί του Άλεξ Ντε Μινόρ και κατέκτησε το Next Gen στο Μιλάνο όπου αγωνίστηκε με χρήση wild card!

Ο διάδοχος του Στέφανο Τσιτσιπά στους τίτλους Next Gen είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο Γιανίκ Σιν. Ο 18χρονος Ιταλός επικράτησε με 4-2, 4-1, 4-2 επί του Άλεξ Ντε Μινόρ και κατέκτησε τον τίτλο στο Μιλάνο όπου αγωνίστηκε με χρήση wild card!

Το επίτευγμα του Σιν είναι τέτοιο που αρκεί να τονίσουμε πως ήταν μικρότερος κατά δύο χρόνια απ’ όλους όσους αγωνίστηκαν στο τουρνουά. Υπενθυμίζουμε ότι στο Next Gen αγωνίζονται οι οκτώ κορυφαίοι αθλητές κάτω των 21 και περσί είχε κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Φέτος ο Σιν είχε αρκετούς σημαντικούς αντιπάλους της νέας γενιάς όπως είναι οι Τιαφό, Ντε Μινόρ, Ίμερ και Ουμπέρ και έδειξε ικανός για σπουδαία πράγματα. Στον τελικό είχε καθαρό μυαλό σε όλα τα κρίσημα σημεία και κατάφερε να φτάσει στη νίκη γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Με αυτή τη νίκη του ο Γιανίκ Σιν πρόσθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό 372.000 δολάρια, ποσό μεγαλύτερο κατά σχεδόν 100.000 από όσα είχε καταφέρει να μαζέψει μέχρι τώρα στην καριέρα του (274.470 δολάρια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ