ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: "Σπουδαίο να αντιμετωπίζω σε δυνατές μάχες τον Τζόκοβιτς"

Ο Ναδάλ πανηγυρίζει την νίκη του στο Roland Garros (AP Photo/Michel Euler)
Ο Ναδάλ πανηγυρίζει την νίκη του στο Roland Garros (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος κατέκτησε το Roland Garros, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον αντίπαλό του, Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ υπογράμμισε ότι είναι σπουδαίο να τον αντιμετωπίζει.

Ο Ράφαελ Ναδάλ έκανε και πάλι το θαύμα του στο Roland Garros, καθώς κατέκτησε τον αριθμό-ρεκόρ των 13 τροπαίων στο Γαλλικό Όπεν. Ο Ισπανός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Τζόκοβιτς στον τελικό.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον αντίπαλο, ενώ υποστήριξε ότι είναι σπουδαίο να αντιμετωπίζει τον Τζόκοβιτς σε δυνατές μάχες.

"Δύο πολύ σπουδαίες εβδομάδες και στην Αυστραλία και εδώ. Ό,τι κάνετε στο τένις είναι πολύ πολύ σπουδαίο. Πραγματικά είναι σπουδαίο να βρίσκομαι στο τένις με πολύ δυνατές μάχες με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Θα επανέλθουμε τα επόμενα χρόνια με τέτοιες μάχες. Συγχαρητήρια στον Νόβακ και την ομάδα του" ανέφερε συγκεκριμένα ο Ισπανός τενίστας.

"Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς και για όλο τον πλανήτη φυσικά. Τώρα, δεν είναι η ώρα να σκεφτώ για το 20ο Grand Slam. Για μένα, είναι άλλη μια νίκη στο Γαλλικό Όπεν, το πιο σημαντικό τουρνουά της καριέρας μου, εδώ που έχω τις μεγαλύτερες μου επιτυχίες" δήλωσε επιπλέον ο Ναδάλ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Με τόσους τραυματισμούς που είχα στην καριέρα μου, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου χωρίς τους οποίους δεν θα τα κατάφερνα. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο ότι ζούμε σε μια από τις χειρότερες στιγμές για τον πλανήτη και να τους ενισχύσω να μείνουν θετικοί και αισιόδοξοι για να το ξεπεράσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ