SPORTS & GOSSIP

Ναδάλ: Ποια είναι η "άγνωστη" γυναίκα πίσω από τον θρύλο του τένις

Ο Ναδάλ με την σύζυγό του και τον γιο τους
Ο Ναδάλ με την σύζυγό του και τον γιο τους INSTAGRAM /@RAFAELNADAL

Η "άγνωστη" γυναίκα πίσω από την πετυχημένη καριέρα του θρυλικού τενίστα, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο θρυλικός τενίστας, Ράφαελ Ναδάλ, έχει στο πλευρό του την Μέρι Χίσκα Παρέγιο, με την οποία είναι σε σχέση από το 2005. Η Χίσκα κατάγεται επίσης από την Μαγιόρκα, το μεγαλύτερο από τα νησιά των Βαλεαρίδων νήσων.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο των Βαλεαρίδων νήσων από το 2006 έως το 2010, αποκτώντας το πτυχίο της στη διοίκηση επιχειρήσεων. Αργότερα μάλιστα έκανε και μεταπτυχιακές σπουδές στη Βαρκελώνη.

Εργάζεται στο ίδρυμα του Ναδάλ από τον Απρίλιο του 2012. Αρχικά εργάστηκε ως υπεύθυνη έργων λόγω του ότι ήταν πτυχιούχος της διοίκησης επιχειρήσεων, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε χρέη διευθύνοντος συμβούλου.

Η σύζυγος του Ράφα Ναδάλ
Η σύζυγος του Ράφα Ναδάλ © 2023 MARK BAKER/ AP IMAGES

Η Χίσκα με τον κάτοχο των 22 grand slam αρραβωνιάστηκε στη διάρκεια των διακοπών τους στη Ρώμη, έπειτα από 14 χρόνια σχέσης. Οι δύο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2019, στη γενέτειρά τους, τη Μαγιόρκα.

Ο θρυλικός τενίστας τρία χρόνια αργότερα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου πως επρόκειτο να γίνει πατέρας μέσα στο 2022. Πράγματι η Χίσκα Παρέγιο έφερε τον Οκτώβριο του 2022 στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ