ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Ναδάλ: Ο Ασένσιο επιστέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Rafa Nadal Academy στη Μαγιόρκα

Ο Ασένσιο στην ακαδημία του Ναδάλ στις Βαλεαρίδες Νήσους
Ο Ασένσιο στην ακαδημία του Ναδάλ στις Βαλεαρίδες Νήσους INSTAGRAM STORY/ @SSANDRAGARAL

Ο Μάρκο Ασένσιο επιστέφθηκε μαζί με την σύντροφό του, τις εγκαταστάσεις του Rafa Nadal Academy στη Μαγιόρκα. Η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή με τον Ισπανό θρύλο του τένις.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκο Ασένσιο, επιστέφθηκε μαζί με την σύντροφό του τις εγκαταστάσεις του Rafa Nadal Academy στη Μαγιόρκα.

Ο Ισπανός διεθνής μαζί με την αγαπημένη του, Σάντρα Γκαράλ, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του κέντρου, που αποτελεί και μουσείο του κατόχου των 22 Grand Slam τίτλων.

Μάλιστα, μετά το τέλος της ξενάγησης, οι δύο αθλητές πόζαραν μαζί για μία φωτογραφία. Ο ποδοσφαιριστής με σχετική του ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τον τενίστα για την φιλοξενία.

Ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης: "Επισκεφτήκαμε το Rafa Nadal Academy. Θεαματικές εγκαταστάσεις και μουσείο. Συγχαρητήρια, ευχαριστούμε που μας δεχτήκατε"

Ενώ, η φωτογραφία των δύο αθλητών δημοσιεύτηκε και στους επίσημους λογαριασμούς της Ακαδημίας και του Μουσείου του Ράφαελ Ναδάλ, αναφέροντας: "Ευχαριστούμε τόσο για την επίσκεψη, Μάρκο Ασένσιο. Ελπίζουμε να σας ξανά δούμε σύντομα στις εγκαταστάσεις μας".

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ