ROLAND GARROS

Ναδάλ: Ο 35χρονος Ισπανός γκρέμισε τον Τσιτσιπά από το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Ράφαελ Ναδάλ
Ο Ράφαελ Ναδάλ @ 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Ραφαέλ Ναδάλ μετά την τεράστια νίκη του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και γκρέμισε από εκεί τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μπορεί σε περίπου τρεις μήνες να συμπληρώνει τα 36 χρόνια ζωής του ωστόσο ο Ραφαέλ Ναδάλ παραμένει σε τοπ επίπεδο παρά τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν.

Απέναντι σε έναν άλλο θρύλο του αθλήματος, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, απέδειξε ότι μπορεί να επιστρέψει ξανά στο θρόνο του Roland Garros δείχνοντας έτοιμος να προσθέσει ένα ακόμα πετράδι στο στέμμα του.

Την ίδια ώρα μετά τη νίκη του κόντρα στον Νόλε ο Ναδάλ επέστρεψε στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης ρίχνοντας από εκεί τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ακόμα κι αν κατακτήσει το Roland Garros δεν μπορεί να ανέβει πιο ψηλά, όμως εάν το πράξει τα μειώσει στο ελάχιστο τη διαφορά του από τον Ζβέρεφ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό.

Από εκεί και πέρα ο Ναδαλ συνεχίζει να προελαύνει στην ATP Race όπου μετά τους αποκλεισμούς των Αλκαράθ και Τσιτσιπά μεγάλωσε τη διαφορά του από τους δύο εκπροσώπους της νέας γενιάς.

TAGS ROLAND GARROS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ