AUSTRALIAN OPEN

Ναδάλ: "Ίσως να είναι το τελευταίο μου Australian Open, αλλά θα προσπαθήσω να γυρίσω"

Ναδάλ: "Ίσως να είναι το τελευταίο μου Australian Open, αλλά θα προσπαθήσω να γυρίσω"
AP PHOTO/HAMISH BLAIR

Ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε για τη νίκη του στο Australian Open τόνισε πως πριν από λίγο καιρό δεν ήξερε αν θα αγωνιστεί, ενώ τόνισε πως θα προσπαθήσει να επιστρέψει και την επόμενη χρονιά.

Ο Ράφαελ Ναδάλ έγραψε ιστορία στο Australian Open. Νίκησε τον Μεντβέντεφ μετά από 5 ώρες με 3-2 και κατέκτησε το 21ο grand slam. Ο Ισπανός τενίστας μετά τη νίκη του τόνισε πως δεν ήξερε αν θα αγωνιστεί, ενώ τόνισε πως θα προσπαθήσει να επιστρέψει και την επόμενη χρονιά.

Οι δηλώσεις του Ναδάλ

"Είναι δύσκολη στιγμή για τον Ντανίλ που είναι εκπληκτικός παίκτης. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο στην πορεία. Ηταν από τις πιο έντονα συναισθηματικές βραδιές της καριέρας μου και χαίρομαι που τις μοιραστήκαμε.Πριν ένα μήνα δεν ήξερα αν θα παίξω ξανά και είναι απίστευτο που είμαι σε αυτή τη θέση αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Θα μείνει στην καρδιά μου για όλη μου τη ζωή αυτό που έγινε εδώ.

Είναι από με τις πιο έντονες στιγμές στην καριέρα μου να έχω την υποστήριξη αυτή τις δύο εβδομάδες ήταν καταπληκτικό, θα μείνετε στην καρδιά μου για πάντα. Ειλικρινά να ευχαριστήσω αρχικά όλους τους συνεργάτες την οικογένειά μου. Ξέρω πόσο σκληρά ήταν τα πράγματα τον τελευταίο καιρό, στις δύσκολες στιγμές ήσασταν εδώ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν, τους εθελοντές, την KIA που ήταν μαζί μου, τις καλές και τις άσχημες στιγμές. Και την κυβέρνηση της Αυστραλίας ήταν δύσκολο να διοργανώσετε ένα τέτοιο τουρνουά. Πόσο υποστηρικτοί ήσασταν σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Γι' ακόμη μία φορά θα πω, υπάρχει περίπτωση να είναι το τελευταίο μου Australian Open, θα συνεχίσω να προσπαθώ, να κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να επιστρέψω την επόμενη χρονιά".

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ