ΝΑΔΑΛ

Ναδάλ για Τσιτσιπά: "Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων παικτών"

Greece's Stefanos Tsitsipas, left, is congratulated by Spain's Rafael Nadal after winning their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Feb. 17, 2021..(AP Photo/Hamish Blair)
Greece's Stefanos Tsitsipas, left, is congratulated by Spain's Rafael Nadal after winning their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Feb. 17, 2021..(AP Photo/Hamish Blair) AP

Ο Ραφαέλ Ναδάλ κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά την ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά χαρακτήρισε τον 22χρονο τενίστα ως έναν εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο.

Μια ανατροπή που θα μείνει στην ιστορία του τένις πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έγινε μόλις ο τρίτος αθλητής που ανατρέπει το εις βάρος του 2-0 κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο θρυλικός Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα δεν είχε διάθεση για δικαιολογίες και αποθέωσε τον 22χρονο Έλληνα. Αρχικά μιλώντας για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα: "Έφταιξαν κάποιες λεπτομέρειες. Έχασα μερικές ευκαιρίες στο τάι μπρέικ, που δεν έπρεπε να τις χάσω, αν ήθελα να κερδίσω. Ο Τσιτσιπάς έπαιξε εξαιρετικά από το 3ο σετ και μετά. Έχασα την ευκαιρία να βρεθώ ξανά στα ημιτελικά. Μπράβο του, ήταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία. Στο 4ο και το 5ο σετ έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και έκανα κάποια κρίσιμα λάθη. Πρέπει να πάω στην προπόνηση και να βελτιωθώ. Ήμουν κοντά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό".

Για το αν θεωρεί ότι δεν του πάει το Australian Open: "Όχι. Κάποιες φορές τα πράγματα πάνε καλά, άλλες όχι. Δυστυχώς για εμένα, εδώ είχα περισσότερους τραυματισμούς, σε σχέση με άλλα μέρη. Όμως, σήμερα δεν νιώθω άτυχος. Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων παικτών".

Για τα κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Σωματικά δεν νιώθω ούτε φανταστικά, ούτε άσχημα. Έκανα λάθη στο τάι μπρέικ, που δεν θα έπρεπε να έχω κάνει"

TAGS ΝΑΔΑΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ