LAVER CUP

Ναδάλ για Φέντερερ: "Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ"

Ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Ράφα Ναδάλ
Ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Ράφα Ναδάλ @ 2022 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο Ράφαελ Ναδάλ συγκίνησε και στη συνέντευξη Τύπου μετά την τελευταία "παράσταση" του Ρότζεφ Φέντερερ, καθώς τόνισε ότι μαζί με τον Ελβετό "φεύγει" και ένα σημαντικό κομμάτι της δικής του καριέρας.

Ο Ράφαελ Ναδάλ συγκλόνισε με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το "αντίο" του Ρότζερ Φέντερερ στην καριέρα του, σε ένα παιχνίδι για το Laver Cup, στο οποίο οι δύο σπουδαίοι τενίστες έπαιξαν μαζί.

Ο 36χρονος Ισπανός πρωταθλητής, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μαζί με τον Φέντερερ φεύγει και ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του, καθώς οι δυο τους έχουν μονομαχήσει αρκετές φορές για σημαντικούς τίτλους στην καριέρα τους.

"Ήταν τεράστια τιμή που ήμουν μέρος αυτή της εκπληκτικής στιγμής της ιστορίας του αθλήματός μας και που μοιράστηκα μαζί του τόσα πράγματα για πολλά χρόνια.

Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ, διότι έχει υπάρξει δίπλα μου ή απέναντί μου σε μεγάλες στιγμές. Ήταν λοιπόν συγκινητικό που είδα την οικογένεια, όλο τον κόσμο. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Ήταν εκπληκτική στιγμή.

Το στυλα μας έκανε τα παιχνίδια και την αντιπαλότητά μας πιθανόν μια από τις μεγαλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες στην ιστορία. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο, οι προσωπικές σχέσεις μας γίνονται καλύτερες. Είναι κάτι πολύ όμορφο μετά από όσα ζήσαμε μαζί και για όσα παλέψαμε ως αντίπαλοι", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός πρωταθλητής για τον Φέντερερ.

TAGS LAVER CUP ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ