ΠΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΤΟΣΑ

Μπαντόσα για τις δύσκολες ώρες που περνάει η καλύτερή της φίλη, Αρίνα Σαμπαλένκα: "Είναι πολύ δυνατή"

Μπαντόσα για τις δύσκολες ώρες που περνάει η καλύτερή της φίλη, Αρίνα Σαμπαλένκα: "Είναι πολύ δυνατή"
INSTAGRAM /@SABALENKA_ARYNA

Η Πάουλα Μπαντόσα συνδέεται με στενή φιλία με την Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία βιώνει πολύ δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Κονσταντίν Κολτσόφ. Η Ισπανίδα τενίστρια αναφέρθηκε στην κολλητή της φίλη και για την δύναμή της.

Αποσβολωμένος και σοκαρισμένος παρακολουθεί ο αθλητικός κόσμος τις συνεχείς ενημερώσεις σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο του σπουδαίου πρώην αθλητή του χόκεϊ στη Λευκορωσία, Κονσταντίν Κολτσόφ, και συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η καλή της φίλη, Πάουλα Μπαντόσα, τοποθετήθηκε για το γεγονός και δήλωσε πως είναι και η ίδια σε σοκ και πως δεν θέλει να βλέπει την φίλη της να υποφέρει.

Οι δύο αθλήτριες μάλιστα θα κοντραριστούν την Παρασκευή (22/3) στα πλαίσια του 2ου γύρου του Miami Open.

"Δεν ξέρω τι να πω. Είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου, φυσικά γνωρίζω τι έχει συμβεί. Ούτε και για μένα είναι εύκολο, δεν ξέρω τι να σας πω. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και περιμένω έναν δυνατό αγώνα.

Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό που συνέβη, αλλά όπως είπα και πριν, είναι μια από τις καλύτερές μου φίλες. Χθες μιλήσαμε αρκετή ώρα, το ίδιο και σήμερα το πρωί. Γνωρίζω καλά την κατάσταση και για μένα ήταν επίσης σοκαριστικό. Στο τέλος της ημέρας, είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει.

Είναι μια πολύ περίπλοκη κατάσταση. Είναι λίγο άβολο που θα την αντιμετωπίσω τώρα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό. Είναι η καλύτερή μου φίλη και της το υποσχέθηκα", δήλωσε αρχικά.

Αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση είπε: "Γνωριζόμαστε πολύ καλά με την Αρίνα, ξέρω τι πρέπει να κάνω, όπως και εκείνη ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης.

Σε αυτά τα παιχνίδια, κερδίζει εκείνη που θα παίξει καλύτερα και θα έχει τα πιο αποφασιστικά χτυπήματα στις κρίσιμες στιγμές. Όταν δυο παίκτριες γνωρίζονται τόσο καλά, τη διαφορά κάνουν οι πόντοι υπό πίεση, το πως θα είμαστε πνευματικά, αλλά και σωματικά. Θα είναι ένας τέτοιου τύπου αγώνας".

TAGS ΠΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΤΟΣΑ ΚΟΣΜΟΣ MIAMI OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ