ATP

Μουράτογλου για νομιμοποίηση του coaching: "Όχι άλλη υποκρισία"

Μουράτογλου για νομιμοποίηση του coaching: "Όχι άλλη υποκρισία"
2019 AP PHOTO/KIN CHEUNG

Θέση για την απόφαση της ATP να επιτρέψει το coaching πήρε ο Πατρίκ Μουράτογλου τονίζοντας ότι επιτέλους θα σταματήσει η υποκρισία.

Ο Πατρίκ Μουράτογλου, όπως αναμενόταν, δέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση της ATP στο να επιτρέψει δοκιμαστικά το off-court coaching, μια απόφαση με άμεση μάλιστα ισχύ καθώς αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά από την ολοκλήρωση του Wimbledon (11/7).

O Γάλλος προπονητής την Σιμόνα Χάλεπ και γνωστός υπέρμαχος των ριζικών αλλαγών στο τένις, συνεχάρη την ATP, σε ανάρτησή του στο twitter, κλείνοντας με τη φράση “όχι άλλη υποκρισία.”

“Συγχαρητήρια στην ATP για τη “νομιμοποίηση" μιας πρακτικής που συνεχίζεται σχεδόν σε κάθε αγώνα εδώ και δεκαετίες. Όχι άλλη υποκρισία” ανέφερε ο Μουράτογλου.

Θυμίζουμε ότι ο Πατρίκ Μουράτογλου ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα στον τελικό γυναικών του US Open το 2018 με την Σερίνα Γουίλιαμς να δέχεται coaching violation. Η ίδια δεν το παραδέχθηκε ποτέ, αλλά ο Μουράτογλου να ξεκαθαρίζει την κατάσταση αμέσως μετά την αναμέτρηση.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ