MIAMI OPEN

Miami Open: Η κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Κατερίνα Σινιακόβα στο Indian Wells | 12 Μαρτίου 2022
Η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Κατερίνα Σινιακόβα στο Indian Wells | 12 Μαρτίου 2022 @2022 MMARK TERRILL/AP IMAGES

Έχοντας αφήσει πίσω της το συναρπαστικό Indian Wells στην Καλιφόρνια εκεί όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, η Μαρία Σάκκαρη στρέφει την προσοχή της στο Miami Open εκεί όπου πέρασε απευθείας στις "64" του θεσμού.

Μετά το συναρπαστικό Indian Wells στην Καλιφόρνια, η δράση στο WTA Tour μεταφέρεται στην Ανατολική ακτή των ΗΠΑ και στη Φλόριντα όπου ξεκινάει το δεύτερο συνεχόμενο και τρίτο συνολικά WTA 1000 της φετινής σεζόν.

Η κλήρωση του Miami Open πραγματοποιήθηκε την ώρα του τελικού στο BNP Paribas Open, με τη Μαρία Σάκκαρη να καταλαμβάνει την 4η θέση του ταμπλό και να έχει bye στον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Στους "64" του θεσμού, η 26χρονη Ελληνίδα που ηττήθηκε στον τελικό του Indian Wells από την Ίγκα Σφιόντεκ, περιμένει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ της Βραζιλιάνας Μπεατρίζ Χαντάντ-Μάϊα (No62) και της Ισπανίδας, Νούρια Παρίθα Ντίαζ (Νο49).

H Σάκκαρη που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με το Νο2 Ίγκα Σφιόντεκ και το Νο5 Πάολα Μπαντόσα, τον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την ανεβασμένη 26-Μάντισον Κις και στις "16" με μια εκ των 16-Τζέσικα Πέγκουλα ή 17-Έλενα Ριμπάκινα (την κέρδισε στην Καλιφόρνια).

Πιθανή αντίπαλος της Μαρίας στα προημιτελικά, το Νο5 του ταμπλό Πάολα Μπαντόσα ενώ στο box της Ισπανίδας βρίσκεται και η πάντα υπολογίσιμη 12-Βικτόρια Αζαρένκα.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκονται οι: Σαμπαλένκα, Κονταβέιτ, Πλίσκοβα, Ζαμπέρ, Χάλεπ, και Ραντουκάνου.

Πηγή: Tennis24

TAGS MIAMI OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ