ΤΕΝΙΣ

Μέσι και Φέντερερ μαζί!

Barcelona's Lionel Messi (R) argues with referee Jose Luis Paradas Romero during their Spanish First Division soccer match against Deportivo Coruna at the Riazor stadium in Coruna October 20, 2012. REUTERS/Miguel Vidal (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Barcelona's Lionel Messi (R) argues with referee Jose Luis Paradas Romero during their Spanish First Division soccer match against Deportivo Coruna at the Riazor stadium in Coruna October 20, 2012. REUTERS/Miguel Vidal (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Για ποιο λόγο ο Λιονέλ Μέσι παίζει τένις και γιατί ο Ρότζερ Φέντερερ αγωνίζεται στο σούμο; Για να πουλήσουν ξυραφάκια. Δείτε το σχετικό video.

Δεν πέρασε αρκετός καιρός που ο Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία του ιδίου και του Λιονέλ Μέσι, δύο καλών ανθρώπων στον αθλητισμό.

Φαίνεται πως ο Ελβετός γνώριζε τι θα ακολουθήσει. Πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αργεντινό σταρ του ποδοσφαίρου σε ευφάνταστο διαφημιστικό σποτ.

Χάρη σε ένα ξυραφάκι ο Φέντερερ αφήνει τη ρακέτα και μπαίνει στο ταπί του σούμο και οδηγεί μια Ferrari στη Φόρμουλα 1. Στιγμές αργότερα ο Μέσι έχει την πρώτη επαφή του με το κρίκετ και ακολουθεί το δρόμο του πιο επιτυχημένου σύγχρονου τενίστα στα κορτ.

Στο φινάλε μένουν η Αργεντινή, η Βραζιλία και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο Μέσι με το "10" στην πλάτη και ο Φέντερερ ως άλλος Κλαούντιο Ταφαρέλ υπερασπίζεται την εστία της "σελεσάο". Άλλωστε η Βραζιλία είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές του και τον Δεκέμβριο του 2012 δεν έπεφτε καρφίτσα σε κάθε σταθμό της περιοδείας του.

Ο Μέσι σουτάρει και ο Φέντερερ πέφτει για να αποκρούσει. Η συνέχεια στα... γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι.

Δείτε το σποτ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ