AUSTRALIAN OPEN

Μεντβέντεφ: Η "κατάρα" του Τσιτσιπά χτύπησε ξανά τον Ρώσο

Daniil Medvedev of Russia reacts during his match against Rafael Nadal of Spain in the men's singles final at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 30, 2022. (AP Photo/Hamish Blair)
Daniil Medvedev of Russia reacts during his match against Rafael Nadal of Spain in the men's singles final at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 30, 2022. (AP Photo/Hamish Blair) AP

Για τέταρτη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε σε ημιτελικό Grand Slam, ωστόσο κανένας από όσους τον έχουν νικήσει δεν έχει πάρει τον τίτλο.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έφτασε μία ανάσα από το να κατακτήσει τον δεύτερο και μάλιστα διαδοχικό τίτλο του σε Grand Slam, όμως ο Ραφαέλ Ναδάλ είχε αντίθετη άποψη και έφτασε εκείνος στην κορυφή του Australian Open.

Έτσι, ο Ρώσος έδωσε συνέχεια στην "κατάρα" των αντιπάλων του Στέφανου Τσιτσιπά σε ημιτελικά Grand Slam, αφού κανένας τους δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει σε τελικό.

Ο Μεντβέντεφ μάλιστα έχει πιει το πικρό ποτήρι τόσο φέτος, όσο και πέρσι. Η αρχή αυτή της αρνητικής παράδοσης άρχισε το 2019 με τον Ραφαέλ Ναδάλ στο Australian Open, ακολούθησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς το 2020 στο Roland Garros και η τετράδα κλείνει με τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες του Μεντβέντεφ στο Australian Open το 2021 και το 2022.

Αν μη τι άλλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει και δημιουργεί μία αρνητική παράδοση για τους αντιπάλους τους σε ημιτελικούς.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ