ATP

Με Ζβέρεφ και Τζόκοβιτς η enty list του Μόντρεαλ, άγνωστη η συμμετοχή τους

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε @ 2022 MARK J. TERILL / AP IMAGES

Στην enty list του Μόντρεαλ βρίσκονται οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Νόβακ Τζόκοβιτς, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο αν αμφότεροι θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Ο πρώτος λόγω της ρήξης συνδέσμων που υπέστη και ο δεύτερος λόγω της εμβολιαστικής του κατάστασης.

Περίπου δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της περιοδείας στη Β. Αμερική η οποία αποτελείται από δυνατά τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του τελευταίου Grand Slam της σεζόν στη Νέα Υόρκη (US Open) στο τέλος Αυγούστου.

Το πρώτο από τα σημαντικά τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν, το οποίο θα ακολουθήσει αυτά της Ατλάντας και της Ουάσιγκτον) είναι το ATP Masters 1000 στο Μόντρεαλ το οποίο ανακοίνωσε τη λίστα συμμετοχών με την παρουσία τόσο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο2), όσο και του Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο7).

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων στον δεξί αστράγαλο στον ημιτελικό του Roland Garros κόντρα στον Ναδάλ, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στην entry list του τουρνουά, αν και κανείς δεν γνωρίζει στο κατά πόσο θα είναι έτοιμος για να μπορέσει να αγωνιστεί σ’ ένα τόσο ανταγωνιστικό τουρνουά μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Στη λίστα συμμετοχών είναι και το όνομα του Τζόκοβιτς, ωστόσο και σ’ αυτήν την περίπτωση είναι άγνωστο αν ο Σέρβος μπορέσει να εισέλθει στη χώρα λόγω της εμβολιαστικής του κατάστασης.

Το παρών θα δώσει φυσικά και ο κάτοχος του τίτλου, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος θα επιστρέψει σ’ ένα μεγάλο τουρνουά μετά το πέρασμά του από το Λος Κάμπος (250), ενώ και ο Ράφα Ναδάλ (No3) αναμένεται να αγωνιστεί όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος παρά τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς που υπέστη στο Wimbledon.

Στο Νο4 του ταμπλό έχει τοποθετηθεί, για την ώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No4), κάτι που ίσως να αλλάξει όσο βαδίζουμε προς την έναρξη του τουρνουά, ενώ στο Μόντρεαλ θα βρεθεί και ο Κάρλος Αλκαράθ.

Στο 1000άρι τουρνουά θα αγωνιστούν και οι Σταν Βαβρίνκα και Μπόρνα Τσόριτς που θα παίξουν με protecting ranking, με τον Άντι Μάρεϊ να ελπίζει σε μια από τις τέσσερις wild cards που θα δοθούν.

Να σημειωθεί ότι το ταμπλό είναι 64άρι με τους πρώτους 8 seeded να παίρνουν απευθείας την πρόκριση για τον 2ο γύρο. Η τελική σειρά των seeded παικτών θα καθοριστεί μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του τουρνουά.

Το National Bank Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7-14 Αυγούστου.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ