ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Μαρία Σάκκαρη - WTA Finals: Αυτές είναι οι αντίπαλες της στην φάση των ομίλων του τουρνουά

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © 2022 REFUGIO RUIZ/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο4 στον κόσμο) έμαθε τις αντιπάλους της στην πρώτη φάση του WTA Finals που θα διεξαχθεί στο Τέξας (31/10-7/11). Δείτε με ποιες τενίστριες κληρώθηκε.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο4 στον κόσμο) έμαθε τα χαράματα του Σαββάτου (29/10) ώρα Ελλάδος τις αντιπάλους της στην πρώτη φάση του WTA Finals που θα διεξαχθεί στο Τέξας το διάστημα 31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κληρώθηκε στο δεύτερο γκρουπ (Nancy Richey), μαζί με τις Ονς Ζαμπέ, Τζέσικα Πεγκούλα και Αρίνα Σαμπαλένκα. Στο πρώτο γκρουπ (Tracy Austin) βρέθηκαν οι Ίγκα Σφιόντεκ (που θεωρείται και το φαβορί), Κόκο Γκοφ, Καρολίν Γκαρσία και Ντάρια Κασάτκινα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Dickies Arena ένα γήπεδο χωρητικότητας 14.000 θέσεων. Βάσει του συστήματος διεξαγωγής, στην φάση των γκρουπ θα ακολουθηθεί η λογική του round robin και στα ημιτελικά θα προκριθούν οι πρώτες δύο παίκτριες από κάθε όμιλο. Την περσινή σεζόν η Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του WTA Finals.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA FINALS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ