WIMBLEDON

Μάρεϊ: "Νιώθω ότι μπορώ και καλύτερα"

Ο Άντι Μάρεϊ πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι
Ο Άντι Μάρεϊ πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι © 2021 KRISTU WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει μόλις 8 games από τον Ντένις Σαποβάλοφ εμφανίστηκε ο Άντι Μάρεϊ ο οποίος, όμως, νιώθει ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει μόλις 8 games στην ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοφ για τον 3ο γύρο του Wimbledon την Παρασκευή, εμφανίστηκε ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος, όμως, νιώθει ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Ο 34χρονος Σκωτσέζος, μετά από δύο δύσκολες νίκες επί των Μπασιλασβίλι και Οτέ ηττήθηκε με 6-4, 6-2, 6-2 από τον αριστερόχειρα Καναδό και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Major της πατρίδας του.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο μετά από το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο, ωστόσο είναι ακόμα μακριά από το επίπεδο που τον οδήγησε σε δύο κατακτήσεις τίτλων στο Wimbledon (2013, 2016).

"Υπάρχει ένα κομμάτι μέσα μου που με κάνει να αναρωτιέμαι αν αξίζει αυτή η προσπάθεια τους τελευταίους τρεις μήνες καθώς δεν υπάρχει το αποτέλεσμα που περιμένω. Είναι όλη αυτή η προπόνηση και οι ώρες στο γυμναστήριο προκειμένου να μπορείς να προπονείσαι και να παίζεις σε τουρνουά αλλά αξίζει όλο αυτό;" αναρωτήθηκε ο Σκωτσέζος ο οποίος, όμως, θέλησε να σταθεί περισσότερο στα θετικά, αφήνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια.

"Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Δεν θέλω αυτό να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο Wimbledon. Μπορώ να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο. Νιώθω ότι μπορώ να βελτιωθώ και να παίξω καλύτερα αλλά για να το κάνω αυτό, χρειάζομαι χρόνο στο court και περισσότερη προπόνηση και τους τελευταίους μήνες δεν είχα τη δυνατότητα να τα κάνω αυτά".

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ