ΤΕΝΙΣ

"Μαραθώνιος" των 90 λεπτών

"Μαραθώνιος" των 90 λεπτών

Μόλις 90 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του Τζον Ίσνερ με τον Νικολά Μαχού στο Περθ. Σχεδόν 9.5 ώρες λιγότερο από την προηγούμενη αναμέτρηση τους στο Γουίμπλεντον.

Οι θεατές είχαν... εξοπλιστεί με νερά, αναψυκτικά, ξηρούς καρπούς και κουβέρτες για να πάνε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Γάλλου Νικολά Μαχού με τον Αμερικάνο Τζον Ίσνερ για το "Hopman Cup".

Πήγαν προετοιμασμένοι, περιμένοντας ότι θα μείνουν για πολλές ώρες στο γήπεδο. Θυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που συναντήθηκαν, στον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον, ο αγώνας τελείωσε μετά από 11 ώρες!

Αυτή τη φορά οι θεατές πήγαν για βραδυνό στο σπίτι τους, μιας και η αναμέτρηση των δύο ανδρών κράτησε μόλις 90 λεπτά. Ο Ίσνερ αναδείχθηκε νικητής, επικρατώντας 6-3, 7-6 (7-5).

"Αν έχανα το δεύτερο σετ, η διάρκεια του ματς θα ξεπερνούσε τις τέσσερις ώρες. Οπότε ήμουν τυχερός που ολοκληρώθηκε σε δύο ώρες", υποστήριξε ο Ίσνερ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησαν 2-0 της Γαλλίας μετά την επικράτηση της Μπέθανι Μάτεκ Σαντς με αντίπαλο την Κριστίνα Μλαντένοβιτς με 3-6, 6-3, 6-1. Η Μάτεκ, διάσημη για τις εκκεντρικές εμφανίσεις, φορούσε μαύρες ποδοσφαιρικές κάλτσες και παπούτσια του μπάσκετ.

Στον άλλο αγώνα του Β' Ομίλου η Ιταλία νίκησε 2-1 τη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ