ΤΕΝΙΣ

Μαγικός Τζόκοβιτς και στο Μαϊάμι

Μαγικός Τζόκοβιτς και στο Μαϊάμι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβλήθηκε με 2-1 σετ επί του Άντι Μάρεϊ στον τελικό του Μαϊάμι ΟΠΕΝ και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. (VIDEO)

Ασταμάτητος ήταν για μία ακόμα φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Το Νο1 της Παγκόσμια κατάταξης επιβλήθηκε με 7-6 (3), 4-6, 6-0 σετ επί του Άντι Μάρεϊ στον τελικό του Μαϊάμι και κατέκτησε το συγκεκριμένο ΟΠΕΝ για πέμπτη φορά κάνοντας παράλληλα το νταμπλ (Indian Wells - Μαϊάμι) για τρίτη φορά.

Ο Τζόκοβιτς ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες από τον Μάρεϊ στο πρώτο σετ και κατάφερε να το κατακτήσει έστω και με δυσκολία. Ο Βρετανός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά, αλλά το Νο1 της παγκόσμια κατάταξης έβρισκε πάντοτε τρόπο να απαντήσει και έφτασε στην κατάκτηση του σετ (7-6(3)) μετά από περίπου μία ώρα.

Στο 2ο σετ ο Βρετανός έσωσε 4 μπρέικ πόιντς του αντιπάλου του στο ξεκίνημα του σετ και στη συνέχεια κατάφερε να κάνει το 1-1 κατακτώντας το σετ με 6-4. Κάπου εκεί ο Νόλε αντέδρασε και κάνοντας μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του σετ επέβαλε πλήρως το ρυθμό του και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Ο Τζόκοβιτς, τόνισε: "Ήταν άλλη μια φοβερή χρονιά για μένα εδώ στο Μαϊάμι. Συγχαρητήρια στον Άντι για τη σπουδαία μάχη. Πάντα είναι ευχαρίστησή μου να παίζω μαζί σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν".

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ