ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Laver Cup: Σίφουνας στην επιστροφή του ο Τζόκοβιτς

Laver Cup: Σίφουνας στην επιστροφή του ο Τζόκοβιτς
@2022 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε στην δράση ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 35χρονος Σέρβος, πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση απέναντι στον Φράνσις Τιάφο στο πρώτο του ματς μετά από 2,5 μήνες απουσίας.

Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε στην δράση ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 35χρονος Σέρβος πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση στο πρώτο του ματς μετά από 2,5 μήνες απουσίας και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Team Europe.

Μόλις τέσσερα games κατάφερε να του αποσπάσει ο ημιφιναλίστ του πρόσφατου US Open, Φράνσις Τιάφο, με τον Νόλε να επικρατεί 6-1, 6-3, μετά από μόλις 74 λεπτά αγώνα.

Την 1η νίκη της καριέρας του στο Laver Cup πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο ο Τζόκοβιτς, που έκανε το 6-4 για την ομάδα της Ευρώπης, κόντρα στην Team World και έδειξε σε όλους πως ακόμη και μακριά από τα courts, τους προηγούμενους μήνες παρέμεινε… ζεστός.

Από τον τελικό του Wimbledon είχε να αγωνιστεί ο πρώην Νο1 και νυν Νο7 τενίστας του κόσμου, όμως η μακρά απουσία του, δεν τον εμπόδισε να παράξει εντυπωσιακό τένις στο comeback του.

Υπέπεσε σε μόλις τρία αβίαστα λάθη, σέρβιρε έξι άσους, κέρδισε 33/40 πόντους πίσω από το σερβίς του και κρατώντας το ανέπαφο, παρέδωσε ακόμη μια τενιστική παράσταση, στην άφωνη O2 Arena.

Ο Τιάφο, ανήμπορος να αντιδράσει, γνώρισε την 1η του ήττα στο φετινό Laver Cup, μιας και το βράδυ της Παρασκευής είχε κερδίσει το συγκλονιστικό ματς διπλού, με παρτενέρ τον Τζακ Σοκ, κόντρα στους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

Πηγή: tennis24

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ