ΤΕΝΙΣ

Λάμψη από Αλκαράθ και Χουρκάτς στο Future Stars

Λάμψη από Αλκαράθ και Χουρκάτς στο Future Stars
ELIAS JOIDOS

Μοναδικές στιγμές προσέφεραν στο πλαίσιο του τουρνουά IMG Future Stars στο Tatoi club ο Κάρλος Αλκαράθ με τον Ούμπερ Χουρκάτς.

Το IMG Future Stars που φιλοξενείται στο Tatoi club έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του τένις να απολαύσουν από κοντά δύο σπουδαίους αθλητές του tour.

Ο λόγος φυσικά για τον Κάρλος Αλκαράθ και τον Ούμπερ Χουρκάτς. Οι δύο τους προσέφεραν πλούσιο θέαμα στον αγώνα επίδειξης που έπαιξαν στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων.

Μάλιστα, οι δυο τους παρά την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες φρόντισαν να αποζημιώσουν τους θεατές με ορισμένους εντυπωσιακούς πόντους. Νικητής σε αυτή την άτυπη μονομαχία ήταν ο Πολωνός ο οποίος επικράτησε στο τάι μπρέικ στο ένα σετ που έπαιξαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το θέαμα ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος είναι και ο διευθυντής του IMG Future Stars μπήκε στο κορτ και έδωσε σε παιδιά μια ευκαιρία που θα θυμούνται για πάντα.

Για την ακρίβεια επέλεξε δύο παιδιά τα οποία έπαιξαν διπλό μαζί με τον Αλκαράθ και τον Ούμπερ Χουρκάτς. Μάλιστα, οι δυο τενίστες έδειξαν να απολαμβάνουν και εκείνοι αυτή τη μοναδική εμπειρία και να γίνονται και πάλι παιδιά.

Άλλωστε, δεν τους πήραν τα χρόνια αφού ο Αλκαράθ είναι 19, ενώ ο Ούμπερ Χουρκάτς 25. Σίγουρα όμως δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να παίξουν χαλαρά παιχνίδια.

Να σημειωθεί πως το τουρνουά ξεκινάει την Τρίτη (26/4), ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακής 1η Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ