ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος εναντίον Στέφανου Τσιτσιπά: "Δεν έχει τη γνώση, τις σπουδές και το ερευνητικό έργο για να σχηματίζει άποψη"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Τιάφο στο Wimbledon.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Τιάφο © 2021 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Συστάσεις στον Στέφανο Τσιτσιπά, για να είναι περισσότερο προσεκτικός όταν διατυπώνει απόψεις που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου (VIDEO).

Η γνώμη του Στέφανου Τσιτσιπά για τον εμβολιασμό εναντίον του Covid-19, οι απόψεις και τα επιχειρήματά του, έχουν σηκώσει πολλή φασαρία τις τελευταίες ημέρες. Ο Έλληνας τενίστας έχει "ενοχλήσει" επιστήμονες και φορείς, με την Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία, Μίνα Γκάγκα, να μιλάει με αριθμούς και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να εξηγεί πως ο 23χρονος αθλητής δεν έχει την γνώση, τις σπουδές και το ερευνητικό έργο για να σχηματίζει άποψη για ζητήματα όπως το συγκεκριμένο που απασχολεί την ανθρωπότητα.

"Ο κ. Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας σπουδαίος αθλητής. Η ικανότητά του στον αθλητισμό είναι αδιαμφισβήτητη, το ίδιο και η προσφορά του. Εκείνο που αμφισβητείται είναι η ικανότητά του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα.

Και αμφισβητείται γιατί δεν έχει τη γνώση, τις σπουδές, το ερευνητικό έργο που θα του επέτρεπαν να σχηματίσει άποψη. Όσοι μέσω της εξαιρετικής τους παρουσίας σε άλλους χώρους αποτελούν σημείο αναφοράς για ευρύτερες κοινωνικές ομάδες, καλό θα ήταν να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση τέτοιων απόψεων" ήταν τα λόγια του Γιάννη Οικονόμου.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ