ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Κύργιος: "Συγκινητικό να βλέπω πού ήμουν πέρυσι, απίστευτη μεταμόρφωση"

Ο Νικ Κύργιος με το τρόπαιο του Citi Open
Ο Νικ Κύργιος με το τρόπαιο του Citi Open © 2022 NICK WASS / AP IMAGES

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Νικ Κύργιος (Νο63) μετά την κατάκτηση του Citi Open, τονίζοντας πως είναι συγκινημένος με τον εαυτό του για την εξέλιξη και τη μεταμόρφωσή του τον τελευταίο χρόνο.

Τους επτά ATP τίτλους έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/8) ο Νικ Κύργιος (Νο63), ο οποίος επικράτησε 2-0 (6-4 6-3) σετ του Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκαμε στον τελικό του Citi Open στην Ουάσινγκτον, κατακτώντας το πρώτο του τρόπαιο στο μονό ύστερα από τρία χρόνια.

Ευτυχισμένος με την επιτυχία του, ο Ελληνοαυστραλός στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι είναι ικανοποιημένος, αλλά και συγκινημένος με την εξέλιξή του.

"Ήταν συγκινητικό για μένα να βλέπω πού βρισκόμουν πέρυσι, είναι μια απίστευτη μεταμόρφωση έως τώρα. Μου αρέσει αυτό το γήπεδο, έπαιξα πάρα πολλούς καλούς αγώνες εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον εαυτό μου.

Έχω βρεθεί σε μερικές πραγματικά σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου και μόνο και μόνο για να μπορέσω να το γυρίσω… υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν να φτάσω εκεί, εκτός από τον εαυτό μου.

Θέλω απλώς να συγχαρώ τον Γιοσιχίτο για μια καταπληκτική εβδομάδα, νικάς ποιοτικούς παίκτες σε κάθε γύρο. Σου αξίζει να είσαι εδώ και δεν θα ήθελα ποτέ να δω έναν ταλαντούχο παίκτη σαν εσένα να αποσύρεται. Γνωριζόμαστε από όταν ήμασταν 14 ετών.

Ελπίζω να συνεχίσεις να παίζεις και να φτάσεις σε πολλούς ακόμη τελικούς, αλλά ας κρατήσουμε το ρεκόρ ίδιο", είπε ο Ελληνοαυστραλός, ο οποίος έχει το απόλυτο των νικών (4-0) κόντρα στον αριστερόχειρα Ιάπωνα.

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ