AUSTRALIAN OPEN

Κύργιος για Κοκκινάκη: "Ξέρω ότι αυτό το παιδί θα βγει έξω απόψε, επομένως κορίτσια ετοιμαστείτε"

Οι Κύργιος και Κοκκινάκης πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Australian Open
Οι Κύργιος και Κοκκινάκης πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Australian Open 2022 AP PHOTO/TERTIUS PICKARD

Όρεξη για χιούμορ και πειράγματα είχε ο Νικ Κύργιος μετά από την κατάκτηση του τίτλου στο Australian Open με δίδυμο τον Θανάση Κοκκινάκη, λέγοντας πως ο συμπαίκτης του θα βγει να το γιορτάσει και προέτρεψε τις κοπέλες να ετοιμαστούν.

Tον τίτλο στο διπλό του Australian Open πανηγύρισαν οι Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος με τους δύο να έχουν όρεξη για πειράγματα κατά τη διάρκεια της flash interview μετά από τη λήξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο Κύργιος θέλησε να κάνει χιούμορ και να πειράξει τον συμπαίκτη του, προτρέποντας τις κοπέλες να ετοιμαστούν μιας και θα έβγαιναν στη Μελβούρνη να το πανηγυρίσουν.

"Νικ, σ' αγαπώ αδερφέ μου", είπε ο Κοκκινάκης μετά από την κατάκτηση του τίτλου και συνέχισε. "Μπορώ να πω ότι σίγουρα δεν περιμέναμε να φτάσουμε κοντά σε αυτό τον τίτλο και με την βοήθεια του κόσμου όλη η εβδομάδα ήταν απίστευτη. Η κάλυψη του γεγονότος και η εμπιστοσύνη που πήραμε ήταν ό,τι χρειαζόμασταν και δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα παραπάνω".

Από την πλευρά του ο Νικ Κύργιος θέλησε να κάνει και λίγο χιούμορ λέγοντας: "Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν θα ήθελα να το κάνω με κανένα άλλο συμπαίκτη. Ο Μαξ έχει πάει δύο φορές στους τελικούς και ο Μάτι είχε τρομερή καριέρα. Είμαι απλά πολύ χαρούμενος, δεν ξέρω καν πως το καταφέραμε αυτό ή τι θα γίνει στην πορεία για να είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Θανάση, έχεις ωριμάσει και είναι ωραίο να το βλέπω. Δεν ξέρω πως το καταφέραμε αυτό. Ξέρω όμως ότι αυτό το αγόρι εδώ θα βγει σήμερα επομένως κορίτσια ετοιμαστείτε. Εντάξει πρέπει να σταματήσω τώρα, ξεπέρασα το όριο".

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ