AUSTRALIAN OPEN

Κουντερμέτοβα - Σάκκαρη 0-2: Απολαυστική η Μαρία, προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open

Maria Sakkari of Greece reacts during her third round match against Veronika Kudermetova of Russia at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 21, 2022. (AP Photo/Hamish Blair)
Maria Sakkari of Greece reacts during her third round match against Veronika Kudermetova of Russia at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 21, 2022. (AP Photo/Hamish Blair) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν καταιγιστική κόντρα στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα, επικράτησε 2-0 και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open όπου θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα.

Απόλυτη κυρίαρχος ήταν στο κορτ η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα της με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα. Το Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Ρωσίδα (Νο32) και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα (Νο21) η οποία επικράτησε λίγο νωρίτερα της Νουρία Παρίσας Ντίας (Νο63) 7-6 (3), 6-2.

Στα του αγώνα τόσο η Ρωσίδα όσο και η Σάκκαρη δυσκολεύτηκαν στην αρχή να κρατήσουν το σερβίς τους, αφού αμφότερες δυσκολεύονταν να περάσουν το πρώτο σερβίς. Έτσι, τα break δεν άργησαν να έρθουν.

Πρώτη έσπασε το σερβίς της Ελληνίδας η Κουντερμέτοβα για να προηγηθεί με 3-1. Η απάντηση της Σακ όμως ήταν εμφατική. Η 26χρονη Ελληνίδα πήρε τα επόμενα τέσσερα games κάνοντας δύο break στην αντίπαλό της για να προηγηθεί εκείνη με 5-3.

Η Ρωσίδα σε εκείνο το σημείο πήρε ιατρικό τάιμ άουτ αφού έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στα πλευρά. Με την επιστροφή της κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της, όμως η Σάκκαρη έπραξε ακριβώς το ίδιο για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-4.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ η Μαρία Σάκκαρη μπήκε δυνατά με break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0.

Η Κουντερμέτοβα έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το παιχνίδι της Σάκκαρη. Έτσι κατέκτησε μόλις ένα game στο υπόλοιπο του αγώνα με την Σάκκαρη να κλείνει το σετ με 6-1 και να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τέταρτο γύρο.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ