INDIAN WELLS

Indian Wells: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη του διπλού

Greece's Stefanos Tsitsipas, left, and Spain's Feliciano Lopez pose for photos after winning the doubles final match against El Salvador's Marcelo Arevalo and Netherland's Jean-Julien Rojer at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Greece's Stefanos Tsitsipas, left, and Spain's Feliciano Lopez pose for photos after winning the doubles final match against El Salvador's Marcelo Arevalo and Netherland's Jean-Julien Rojer at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) 2022 AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη των διπλών στο Indian Wells μαζί με τους Φελιθιάνο Λόπεζ και Άιλα Τομλιάνοβιτς αντίστοιχα.

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινούν την προσπάθειά τους στο Indian Wells από τα διπλά, με την Ελληνίδα τενίστρια να αγωνίζεται πλάι στην καλή της φίλη, Άιλα Τομλιάνοβιτς επιστρέφοντας στα διπλά μετά από περίπου ένα χρόνο, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει για 2ο σερί τουρνουά πλάι στον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεζ με τους δύο παίκτες να προέρχονται από τον τίτλο στο 500άρι τουρνουά του Ακαπούλκο.

Τσιτσιπάς και Λόπεζ θα ριχτούν πρώτοι στη μάχη απέναντι στους φιναλίστ του τουρνουά της Μασσαλίας (Open 13) τον περασμένο Φεβρουάριο, Ρέιβεν Κλάασεν (Ν. Αφρική) και Μπεν ΜακΛάχλαν (Ιαπωνία) σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει όχι πριν τις 22:30 GR.

Περίπου στις 02:00 GR αναμένεται να ξεκινήσει και η αναμέτρηση της Σάκκαρη, η οποία έχοντας ως παρτενέρ την Τομλιάνοβιτς θα αντιμετωπίσουν τις Πέτρα Μάρτις (Κροατία) και Σέλμπι Ρότζερς (ΗΠΑ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Τομλιάνοβιτς, όσο και η Μάρτις θα αγωνιστούν νωρίτερα (21:00 GR) και στο μονό κόντρα σε Σοράνα Κιρστέα και Ταμάρα Ζίντανσεκ αντίστοιχα.

Πρεμιέρα για Μάρεϊ

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (11/3) στο κεντρικό court θα ξεκινήσει με τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει (για 3η φορά φέτος) τον προερχόμενο από τα προκριματικά Τάρο Ντάνιελ (21:00 GR).

Θα ακολουθήσει (23:00 GR) το παιχνίδι της Έμμα Ραντουκάνου με την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ενώ αμέσως μετά η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θα παίξει με την Αμερικανίδα Άλισον Ρίσκε.

Στα υπόλοιπα σημαντικά παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ίγκα Σφιόντεκ με την Ανχελίνα Καλίνινα, ενώ πρεμιέρα θα κάνει και η Σιμόνα Χάλεπ κόντρα στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Επιστροφή στα courts και για την Καρολίνα Πλίσκοβα η οποία θα παίξει με την Μαροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς, ενώ στο ίδιο γήπεδο (Stadium 4) θα αγωνιστεί και η Ελίνα Σβιτολίνα απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά Βρετανίδα Χάριετ Νταρτ.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ