INDIAN WELLS

Indian Wells: Με Τζόκοβιτς το ταμπλό στην Καλιφόρνια, με Σοκ ή Τσερούντολο ο Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπειτα από τον αγώνα τους για τα προημιτελικά του Σανγκάη Μάστερς 2019 | Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπειτα από τον αγώνα τους για τα προημιτελικά του Σανγκάη Μάστερς 2019 | Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 © 2021 ANDY WONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται κανονικά στο ταμπλό του Indian Wells, με Σοκ ή Τσερούντολο ο Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο, πιθανό το αντάμωμά του με τον Μεντβέντεβ.

Με μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυρίως ταμπλό στο BNP Paribas Open, το πρώτο ATP Masters 1000 της σεζόν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο2) που ήταν αμφίβολος λόγω του ανεμβολιαστικού status, φαίνεται να πήρε το πράσινο φως από την διοργάνωση και τις τοπικές αρχές της Καλιφόρνια και συμπεριλήφθηκε κανονικά στη διαδικασία της κλήρωσης, το βράδυ της Τρίτης.

Η κλήρωση έφερε τους Ντανίλ Μεντβέντεφ (No1) και Ράφαελ Ναδάλ (No3) ξανά μαζί στο πάνω μέρος του ταμπλό ενώ στο quarter του Ρώσου βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No5).

O Μεντβέντεφ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τουρνουά ως το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει αξιόλογα εμπόδια στο δρόμο του (Ποπίριν, Μονφίς, Μπαουτίστα) μέχρι το πιθανό ραντεβού με τον Τσιτσιπά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το ίδιο ισχύει και για τον Έλληνα πρωταθλητή ο οποίος θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ δυνατός από το ξεκίνημα, περιμένοντας στο 2ο γύρο έναν εκ των Σοκ (147) - Τσερούντολο (No100) ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Κάρεν Χατσάνοφ (No25).

Πριν την πιθανή αναμέτρηση με τον Μεντβέντεφ στους "8", ο Τσιτσιπάς ενδέχεται να συναντήσει τον φορμαρισμένο Κάμερον Νόρι (Νο12) στον 4ο γύρο.

Ο Ράφαελ Ναδάλ που καταλαμβάνει το Νο4 του ταμπλό, περιμένει στο 2ο γύρο τον ανερχόμενο Σεμπι Κόρντα (παίζει με qualifier στην πρεμιέρα) και διασταυρώνεται με τον Ντάνιελ Έβανς (Νο27) στον 3ο γύρο και έναν εκ των Σαποβάλοφ (Νο13), Όπελκα (Νο17) στη φάση των "16".

Στα προημιτελικά, ο αήττητος τη φετινή σεζόν Ισπανός (15-0), θα παίξει είτε με τον Κάσπερ Ρουντ (No8) είτε με τον Γιάνικ Σίνερ (Νο10), ενώ στο box του Νορβηγού βρίσκεται και ο Νικ Κύργιος (Νο132).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο2 του ταμπλό, μετά την απρόσμενη ήττα από τον Γίρι Βέσελι στο Ντουμπάι και την απώλεια του Νο1 στον κόσμο, θα αγωνιστεί μόλις στο δεύτερο τουρνουά του στη σεζόν και στον πρώτο αγώνα θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Γκοφάν-Τόμπσον.

Πιθανό είναι το ραντεβού με τον Άντι Μάρει στον 3ο γύρο, αρκεί ο Βρετανός να ξεπεράσει το εμπόδιο qualifier στην πρεμιέρα και του Αλεξάντερ Μπούμπλικ (No31) στο 2ο γύρο.

Ο Νόλε έχει επίσης τους Σβάρτσμαν (No14), Ίσνερ (No23) ως πιθανά εμπόδια στη φάση των "16" ενώ στα προημιτελικά ο πιθανότερος seeded αντίπαλος είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ (N07), πριν το ενδεχόμενο ντέρμπι με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά.

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ