ATP

Indian Wells: Συνεχίζεται το μπέρδεμα με Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς © 2021 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Οι διοργανωτές του Indian Wells υποστηρίζουν ότι θα ζητήσουν αποδεικτικό εμβολιασμό από τους συμμετέχοντες, ωστόσο λίγες ώρες πριν την κλήρωση εξακολουθούν να έχουν τον Τζόκοβιτς στη λίστα των συμμετοχών τους.

Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση στα ταμπλό των ανδρών (01:00 GR) και ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένο για το αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί στο φετινό Indian Wells.

Τον περασμένο μήνα ο Σέρβος είχε τονίσει ότι “αυτή τη στιγμή που μιλάμε όχι δεν μπορώ να ταξιδέψω στις ΗΠΑ. Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί”, συμπλήρωσε.

Οι κανόνες των ΗΠΑ ορίζουν ότι οι επισκέπτες στη χώρα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού αν και τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για χαλάρωση των μέτρων κάτι που μέχρι στιγμής όμως φαίνεται αβάσιμο.

Την ίδια πολιτική ακολουθούν όπως είναι φυσικό και οι διοργανωτές οι οποίοι αναφέρουν στον επίσημο ιστότοπο του τουρνουά: “Το BNP Paribas Open θα απαιτήσει από όλους τους συμμετέχοντες να επιδείξουν έγκυρη απόδειξη πλήρους εμβολιασμού κατά του covid-19”

Παρά το γεγονός αυτό ο Τζόκοβιτς παραμένει εντός λίστας συμμετοχών με την αναμενόμενή του απόσυρση να μην έχει αναφέρει στους επίσημους φορείς της διοργάνωσης.

Η καθυστέρηση μπλέκει τα πράγματα και όσον αφορά το ταμπλό, καθώς ο Πορτογάλος Ζοάο Σόουζα περιμένει με αγωνία την απόσυρση του Σέρβου, καθώς θα πάρει τη θέση του ως πρώτος επιλαχόντας.

Σε περίπτωση που η απόσυρση γίνει μετά από την κλήρωση τότε τη θέση του Τζόκοβιτς θα πάρει ένας τυχερός χαμένος (lucku loser) από τα προκριματικά.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι στην είσοδο του Indian Wells Garden υπάρχουν 5 αφίσες παικτών, όπως των Φέντερερ, Ντελ Πότρο, Μπάρτι και Γουίλιαμς, αλλά και του Τζόκοβιτς με τη φράση “θα μας λείψετε”.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ