ΤΕΝΙΣ

Η συνέντευξη Τύπου του "AEGEAN TENNIS CUP"

Η συνέντευξη Τύπου του "AEGEAN TENNIS CUP"
aegean tennis cup συνεντευξη τυπου

Την Τρίτη παρουσιάστηκε το διεθνές επαγγελματικό τουρνουά ανδρών, ΑΤΡ Challenger "AEGEAN TENNIS CUP"

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση τένις, που φιλοξενήθηκε ποτέ στην ελληνική περιφέρεια και μια από τις σημαντικότερες, που διεξάγονται σήμερα στην ανατολική Μεσόγειο. Στόχος των διοργανωτών, που είναι η εταιρεία Sporting Events των κ.κ. Πέτρου Κυπριάδη, Τάσου Χατζηλιαμή, είναι να προσελκύσουν επισκέπτες στο νησί της Ρόδου και να δημιουργήσουν τις απαραίτητες υποδομές για τη διεξαγωγή στο μέλλον ενός ακόμη μεγαλύτερου τουρνουά της ΑΤP.
" Ήταν ένα όνειρο, που γεννήθηκε πέρσι τον Μάρτιο και το οποίο σιγά-σιγά υλοποιείται με σκληρή προσπάθεια και χάρη στην ανταπόκριση που βρήκαμε από την ΑΤP και την ΕΦΟΑ", δήλωσε ο κ. Πέτρος Κυπριάδης. " Στοχεύουμε στην εναλλακτική μορφή τουρισμού. Προσφέρουμε πακέτο φιλοξενίας, που δεν έχει δοθεί σε κανένα άλλο τουρνουά", πρόσθεσε ο κ. Τάσος Χατζηλιαμής.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τένις κ. Σπύρος Ζαννιάς συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία. " Αυτές οι προσπάθειες αποδεικνύουν ότι το τένις είναι ισχυρό πια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας", είπε. Ως test event θα γίνει στη Ρόδο το 1ο Πανελλαδικό Τουρνουά Τζούνιορ " για να καταδείξουμε την ανάγκη σύνδεσης του αθλητισμού με τον τουρισμό", όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, ο οποίος αποκάλυψε επίσης τις σκέψεις για διεξαγωγή ενός ακόμη μεγάλου επαγγελματικού τουρνουά στο Ηράκλειο ή στην Κω.

Παράλληλα με το τουρνουά θα οργανωθούν και διάφορα δρώμενα (μουσικά, θεατρικά κλπ), όπως ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Γκάμαρης, εκπρόσωπος της εταιρείας Team Pro (μέλος της του ομίλου TFF), η οποία έχει αναλάβει την εμπορική προώθηση του Aegean Cup.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης, η οποία έχει προϋπολογισμό 650.000 ευρώ, διαμορφώνονται τα γήπεδα του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Μετά τις εργασίες, που θα ολοκληρωθούν σε δυο εβδομάδες, τα γήπεδα θα έχουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει η ΑΤP. Στη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει live scoring, δηλαδή ζωντανή μετάδοση της εξέλιξης του σκορ.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να φέρουν στη Ρόδο γνωστά ονόματα του παγκόσμιου τένις. " Έχουμε έρθει σε επαφή με παίκτες που θα κάνουν αίσθηση αν έρθουν...", είπε ο κ. Κυπριάδης. Η ανταπόκριση του κόσμου στο εξωτερικό υπήρξε από την αρχή θετική και όπως έγινε γνωστό τα πρώτα τουριστικά πακέτα έχουν κλεισθεί, από την Αγγλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ