SPORTS & GOSSIP

Η Σερίνα Γουίλιαμς αγκαλιάζει το σώμα της μετά τον τοκετό και προβάλει το "Love Yourself"

Σερένα Γουίλιαμς
Σερένα Γουίλιαμς INSTAGRAM /@SERENAWILLIAMS

Η Σερίνα Γουίλιαμς προβάλει το "Love Yourself" με τον καλύτερο τρόπο. Αγκαλιάζει το σώμα της μετά τον τοκετό και το θαυμάζει.

Η οικογένεια της Σερίνα Γουίλιαμς μεγάλωσε τον περασμένο Αύγουστο. Η Αμερικανή πρώην επαγγελματίας τενίστρια, η οποία κατόρθωσε να παραμείνει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης για 319 εβδομάδες, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η κάτοχος 23 grand slam, με αφορμή το γεγονός ότι θηλάζει και δεδομένου ότι το σώμα της δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά την γέννα, προβάλει το "Love Yourself" με τον καλύτερο τρόπο, μέσω του τελευταίου της ποστ στο Instagram.

"Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι απαραίτητο. Θεωρώ ότι πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου αυτή την αυτοαγάπη σε όλα τα διαφορετικά στάδια της ζωής μου. Αυτή τη στιγμή αγαπώ το γεγονός ότι το σώμα μου δεν είναι τέλειο. Μου αρέσει που μυρίζω γάλα - αυτό το γάλα συντηρεί την Αντίρα.

Μου αρέσει να γνωρίζω μια νέα εκδοχή του σώματός μου. Είναι μια αλλαγή, αλλά είναι μια αλλαγή που αξίζει τον κόπο. Ξεκινήστε λοιπόν αυτή την εβδομάδα, γνωρίζοντας ότι σας αγαπούν, και αυτό ξεκινάει από εσάς. Εντάξει, τώρα θα πάω στο γυμναστήριο", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ποστ.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ