ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Πάουλα Μπαντόσα στο SPORT24: "Όλοι μιλούν, όλοι κρίνουν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταπληκτική καρδιά"

Η Πάουλα Μπαντόσα στο SPORT24: "Όλοι μιλούν, όλοι κρίνουν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταπληκτική καρδιά"
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Η Πάουλα Μπαντόσα βρίσκεται στην Ελλάδα για να σταθεί στο πλευρό της ελληνικής αποστολής και του Στέφανου Τσιτσιπά στο πλαίσιο του Davis Cup και μίλησε στο SPORT24 για το "μυστικό" της σχέσης της με τον Έλληνα τενίστα και την αγάπη της για τη χώρα μας.

Στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται για ακόμα μία φορά η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία είναι στην Ελλάδα για να στηρίξει την προσπάθεια της εθνικής αποστολής απέναντι στη Σλοβακία για το Davis Cup, που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο, το διήμερο 16-17/9.

Η Ισπανίδα τενίστρια ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (15/9) και μίλησε στο SPORT24 για τον τραυματισμό της, αλλά και τη σχέση της με τον Νο5 στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπαντόσα αναφέρθηκε στο "μυστικό" που τους κρατάει ενωμένους, αποθέωσε τον Τσιτσιπά τόσο σαν αθλητή, όσο κι ως σύντροφο, εξήγησε πως δεν είναι πάντα εύκολη η διαχείριση της προβολής και αποκάλυψε πως λατρεύει το σουβλάκι με το τζατζίκι.

"Είμαι εντάξει τώρα. Είναι μία μακρά διαδικασία, έχω μπροστά μου αρκετούς μήνες ακόμα, ήταν ένας σκληρός τραυματισμός και δυστυχώς έχασα τη σεζόν.

Ανυπομονώ να ξαναρχίσω πάλι, μιλάω κάθε μέρα με τους γιατρούς κι ελπίζω να επιστρέψω σύντομα. Στόχος είναι να γυρίσω τον Ιανουάριο και να αρχίσω από το Australian Open, αν όλα πάνε καλά και το σώμα μου έχει επανέλθει κι είμαι έτοιμη", είπε σχετικά με τον τραυματισμό της.

Έχει τις δυνατότητες και τις ικανότητες να γίνει Νο1

"Ο Στέφανος είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, έχει καταπληκτική καρδιά, νοιάζεται πολύ κι είναι γενναιόδωρος. Μπορώ να πω πάρα πολλά πράγματα για εκείνον. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον κι έχουμε κατανόηση. Είμαι η Νο1 φαν του και ξέρει ότι θα τον στηρίζω ό,τι κι αν γίνει.

Πριν βγούμε, πριν γίνω η σύντροφός του τον θαύμαζα και ήταν ήδη ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Λατρεύω τον τρόπο που παίζει, τα χαρίσματα που έχει μέσα στο κορτ, το πόσο επιθετικός είναι μέσα σ' αυτό, έχει εξαιρετικό forehand και εξαιρετικό σερβίς.

Θυμάμαι πάντα να τον παρακολουθώ όταν παίζει και να παίρνω παράδειγμα. Οπότε ναι, μού δίνει κίνητρο. Έχει τις δυνατότητες και τις ικανότητες να γίνει Νο1. Έχει φτάσει ήδη το Νο3. Για μένα μπορεί να το κάνει.

Έχουμε φτιάξει τη δική μας "φούσκα" και την προστατεύουμε

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία υγιή και ήρεμη σχέση και έναν σύντροφο που σε καταλαβαίνει. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η επικοινωνία, το να καταλαβαίνεις τον άλλον.

Στο τέλος της ημέρας πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας, να μένουμε συγκεντρωμένοι στην επαγγελματική μας ζωή. Θεωρώ ότι καταλαβαίνουμε πολύ καλά το πόσο σημαντικά είναι και τα δύο κομμάτια. Γι' αυτό και "πουσάρει" ο ένας τον άλλον κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι.

Η τρυφερή αγκαλιά της Μπαντόσα στον Τσιτσιπά μετά τη νίκη του Έλληνα τενίστα επί του Ράονιτς
Η τρυφερή αγκαλιά της Μπαντόσα στον Τσιτσιπά μετά τη νίκη του Έλληνα τενίστα επί του Ράονιτς INSTAGRAM / @TSITSIDOSA


Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τη δημοσιότητα. Φυσικά, όλοι μιλούν, όλοι κρίνουν, όλοι έχουν τη γνώμη τους και όλοι ξέρουν, αλλά γνωρίζω πώς είναι.

Όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής εκτίθεσαι σ' αυτό, αλλά έχουμε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας, έχουμε τη δική μας "φούσκα" και την προστατεύουμε. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι σκέφτεται ο ένας για τον άλλον και να ακούς περισσότερο απ' όσο μιλάς.

Η Ελλάδα μού ταιριάζει, λατρεύω τη φέτα, το σουβλάκι και τρώω τζατζίκι

Ελπίζω όταν είμαι στην κερκίδα να του δίνω ώθηση και δύναμη. Μερικές φορές τον ρωτάω, του αρέσει. Σαν άτομο παθιάζομαι, οπότε προσπαθώ να τον στηρίζω όσο περισσότερο μπορώ και ελπίζω να τον βοηθώ", ήταν τα λόγια της, ενώ για τη χώρα μας είπε:

"Η Ελλάδα μού ταιριάζει, την αγαπώ, αγαπώ την κουλτούρα, τους ανθρώπους. Εδώ νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι του, σαν να έχω μία ελληνική οικογένεια.

Είμαι πολύ χαρούμενη που μαθαίνω για τη χώρα, το καταπληκτικό φαγητό της. Λατρεύω τη φέτα, το σουβλάκι και τρώω και τζατζίκι, το απολαμβάνω".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ