ΤΕΝΙΣ

Η Νο265 στον κόσμο, Ντέστινι Αϊάβα, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, αλλά την έσωσαν περαστικοί

Η τενίστρια, Ντέστινι Αϊάβα
Η τενίστρια, Ντέστινι Αϊάβα 2019 TERTIUS PICKARD/AP IMAGES

Η τενίστρια, Ντέστινι Αϊάβα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον περασμένο μήνα, θέλοντας να πέσει από γέφυρα του αυτοκινητόδρομου Μ1 στη Μελβούρνη, αλλά την έσωσαν περαστικοί και η ίδια έκανε την σοκαριστική εξομολόγηση στο Instagram.

Μια σοκαριστική εξομολόγηση έκανε η τενίστρια, Ντέστινι Αϊάβα, Νο265 της παγκόσμιας κατάταξης. Τον περασμένο μήνα αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από την γέφυρα του αυτοκινητόδρομου Μ1 στη Μελβούρνη, αλλά ευτυχώς την έσωσαν περαστικοί. Η 22χρονη έκανε σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, περιγράφοντας το τι συνέβη.

"Αυτοκτονία. Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (17 Απριλίου) πήγα να πηδήξω από μια γέφυρα στονν αυτοκινητόδρομο Μ1, αλλά τρεις άνθρωποι με έσυραν από τις ράγες και με οδήγησαν στο σπίτι. Δεν ήθελα να φτάσω στα 22α γενέθλιά μου, αλλά ξέρω ότι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου θα χαρούν να μάθουν ότι είμαι ζωντανή αυτή την ημέρα που προορίζεται να είναι ξεχωριστή.

Μερικές φορές οι άνθρωποι που συναντάς στη ζωή μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις ότι δεν αξίζεις να σε αγαπήσουν, αλλά στο τέλος της ημέρας έμαθα. Ο Θεός δεν θα σε αφήσει να δοκιμαστείς πέρα από τις δυνάμεις σου, αλλά με τη δοκιμασία σου θα δώσει και την έξοδο για να μπορέσεις να την υπομείνεις. Σας ευχαριστώ που στείλατε την αγάπη σας και τις ευχές σας", ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ