ATP FINALS

Η κλήρωση της Ντόχα με άρωμα Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φιλικό ματς κόντρα στον Ναδάλ στην Κέιπ Τάουν στις 7 Φεβρουαρίου του 2020.
Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φιλικό ματς κόντρα στον Ναδάλ AP PHOTO/HALDEN KROG

Με το όνομα του Ρότζερ Φέντερερ να δίνει άλλη αίγλη και λάμψη στο ταμπλό του Qatar Total Open, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κλήρωση για το ATP 250 τουρνουά της Ντόχα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν από τα πρόσωπα της κλήρωσης για το ATP 250 τουρνουά της Ντόχα, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαρτίου.

Ο 39χρονος Ελβετός, επιστρέφει στη δράση μετά από 14 μήνες και καταλαμβάνει το Νο2 του ταμπλό, πίσω από τον top seed, Ντόμινικ Τιμ.

Τόσο οι Τιμ, Φέντερερ όσο και οι 3-Ρούμπλεφ, 4-Σαποβάλοφ έχουν bye στον 1ο γύρο και περιμένουν τους αντιπάλους τους στη φάση των "16".

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα δώσει τον πρώτο του αγώνα, μετά τον χαμένο ημιτελικό του Australian Open 2019 (Τζόκοβιτς) απέναντι στο νικητή της αναμέτρησης Έβανς-Σαρντί ενώ διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον 8-Μπόρνα Τσόριτς.

Πιθανός αντίπαλος του Βασιλιά στα ημιτελικά, το Νο4 του ταμπλό Ντένις Σαποβάλοφ ο οποίος διασταυρώνεται με τον Νταβίντ Γκοφάν στους "8".

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, ο Ντόμινικ Τιμ συναντά έναν εκ των Μπαουτίστα Αγκουτ-Μπούμπλικ στα προημιτελικά, πριν τον πιθανο ημιτελικό με τον 3-Αντρέι Ρούμπλεφ.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Halden Krog

TAGS ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ