UNITED CUP

Γραμματικοπούλου - Μπρονζέτι 0-2: Ήττα και αποκλεισμός για την Ελλάδα στα ημιτελικά του United Cup

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου AP

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε 2-0 σετ από την Λούτσια Μπρονζέτι, με το αποτέλεσμα αυτό να αποκλείει την Ελλάδα από τα ημιτελικά του United Cup.

Η μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά δεν ήταν αρκετή, αφού λίγο αργότερα η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε με 2-0 σετ από τη Λούτσια Μπρονζέτι, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αποκλειστεί από την Ιταλία στα ημιτελικά του United Cup.

Πλέον το διπλό της Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά που θα ακολουθήσει έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Η Ελληνίδα τενίστρια που προτιμήθηκε την τελευταία στιγμή έναντι της Δέσποινας Παπαμιχαήλ, λόγω της θετικής προϊστορίας της κόντρα στην Λούσια Μπρονζέτι, ηττήθηκε με 6-2, 6-3 και η Ιταλία πέτυχε την 3η και καθοριστική νίκη στο tie με την Ελλάδα, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Έτσι, η Ελλάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρώτο United Cup που διεξήχθη σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Αυστραλίας, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά.

Στον τελικό του United Cup η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη ομάδα των ΗΠΑ όπου με τη σειρά της κέρδισε 5-0 την Πολωνία στον πρώτο ημιτελικό.

Πηγή: Tennis24

TAGS UNITED CUP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ