AUSTRALIAN OPEN

Γκοφ - Σαμπαλένκα 0-2: Πήρε τη ρεβάνς και μαζί την πρόκριση στον τελικό του Australian Open

Η Αρίνα Σαμπαλένκα πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό του Australian Open
Η Αρίνα Σαμπαλένκα πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό του Australian Open © 2024 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Η Αρίνα Σαμπαλένκα πήρε τη ρεβάνς από την Κόκο Γκοφ για τον χαμένο τελικό του US Open τον περασμένο Σεπτέμβριο και με 2-0 σετ ( 7-6, 6-4) εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Κόκο Γκοφ στέρησε από την Αρίνα Σαμπαλένκα τον τίτλο του US Open. Την Πέμπτη (25/1) η Λευκορωσίδα πήρε τη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό και με 2-0 σετ (7-6, 6-4) εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open.

Η Σαμπαλένκα για 2η διαδοχική χρονιά προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την υπεράσπιση του τίτλου της στη Μελβούρνη.

Να σημειωθεί επίσης, πως αυτή είναι η 13η συνεχόμενη νίκη στη Μελβούρνη για τη Νο2 στον κόσμο, η οποία παράλληλα έγινε η μόλις δεύτερη παίκτρια που κάνει το back-to-back σε τελικό στο Australian Open μετά από την Σερινα Γουίλιαμς (2016-2017).

Στον τελικό του Σαββάτου (27/1) η Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει είτε την Κινέζα Κινγουέν Ζενγκ, είτε την προερχόμενη από τα προκριματικά Ουκρανή, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα.

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ