US OPEN

Γκοφ: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δεν πίστεψαν σε μένα"

Η Κόκο Γκοφ με το τρόπαιο του US Open
Η Κόκο Γκοφ με το τρόπαιο του US Open 2023 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Η Κόκο Γκοφ στις δηλώσεις της μετά την κατάκτηση του US Open αναφέρθηκε στους haters που τις έδιναν κίνητρο, αλλά και στη συμβολή της Βίνους και Σερίνα Γουίλιαμς.

Η Κόκο Γκοφ πανηγύρισε το πρώτο Grand Slam της καριέρας της, καθώς επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ (2-6, 6-3, 6-2) της Αρίνα Σαμπαλένκα στον τελικό του US Open.

Η 19χρονη σπουδαία αθλήτρια κατά τη διάρκεια της απονομής μίλησε για τους haters που της έδωσαν κίνητρο: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δεν πίστεψαν σε μένα. Πριν από ένα μήνα, κέρδισα ένα 500άρι τουρνουά και ο κόσμος είπε ότι θα σταματούσα σε αυτό. Δύο εβδομάδες αργότερα κέρδισα 1000άρι τουρνουά και ο κόσμος είπε ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο που θα πετύχαινα. Έτσι, τρεις εβδομάδες αργότερα είμαι εδώ με αυτό το τρόπαιο (σ.σ. του US Open).

Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να κρατάω αυτό το τρόπαιο με περηφάνια. Έτσι, ειλικρινά, αυτοί που πίστευαν ότι έβαζαν νερό στη φωτιά μου, για την ακρίβεια έβαζαν καύσιμο σ' αυτήν".

Επιπλέον στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: "Η Βίνους και η Σερίνα είναι οι λόγοι που έχω αυτό το τρόπαιο σήμερα για να είμαι ειλικρινής. Μου επέτρεψαν να πιστέψω στο όνειρο. Δεν υπήρχαν πολλοί μαύροι αθλητές να κυριαρχούν στο άθλημα όσο μεγάλωνα. Όλα τα πράγματα που πέρασαν, έκαναν πιο εύκολα τα πράγματα για κάποια σαν και εμένα να τα καταφέρω. Βλέπεις την ιστορία με το Indian Wells και τη Σερίνα, όλα αυτά που πέρασε. Η Βίνους μαχόταν για ίσες αποδοχές".

TAGS US OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ