ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Γελένα Τζόκοβιτς: "Ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβόμαστε, είναι η αγάπη"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τη σύζυγό του Γελένα στο Μιλάνο
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τη σύζυγό του Γελένα στο Μιλάνο © 2016 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γελένα, με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε τον Σέρβο τενίστα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει περιορισμένος σε μία δομή στη Μελβούρνη και θα απουσιάσει από το Australian Open λόγω προβλήματος με τη βίζα του. Την Πέμπτη (6/1) εκατοντάδες Σέρβοι βγήκαν στους δρόμους του Βελιγραδίου για να διαδηλώσουν υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η σύζυγός του Γελένα, με μήνυμά της στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο που έστειλε την αγάπη του στον Σέρβο τενίστα, ενώ ανέφερε πως ο σεβασμός για τον άνθρωπο και η αγάπη προέχουν.

Αναλυτικά η δήλωση της Γελένα Τζόκοβιτς:

"Είναι Χριστούγεννα για εμάς, όλες μου οι ευχές είναι όλοι να είναι υγιείς, χαρούμενοι, ασφαλείς και με τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε και εμείς να είμαστε όλοι μαζί σήμερα αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι ασφαλείς. Και όλοι θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία.

Σας ευχαριστώ όλους από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να αναζητήσω την ευγνωμοσύνη (και την κατανόηση) σε αυτή τη στιγμή για ό,τι συμβαίνει.

Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια πανίσχυρη δύναμη. Σας ευχαριστώ".

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ