Μόνο το ΑΙ ξέρει αν ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στη League Phase του Europa League

Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται τρεις προκρίσεις και η τεχνητή νοημοσύνη έχει την απάντηση στο αν θα τα καταφέρουν.
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια ευρωπαϊκή διαδρομή που απαιτεί καθαρό πλάνο, σταθερότητα και αποφασιστικότητα, επειδή χρειάζεται τρεις προκρίσεις για να φτάσει στη League Phase του Europa League.
Η σεζόν ξεκινά με αλλαγές, αφού ο Αλέσιο Λίσι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και η αθλητική διεύθυνση αλλάζει φιλοσοφία.
Αυτές οι μεταβολές δημιουργούν νέα δεδομένα, ενώ το κουπόνι και οι αποδόσεις για τα πρώτα ματς δείχνουν πόσο δύσκολη αποστολή περιμένει τον «δικέφαλο του Βορρά».
Το ΑΙ αναλύει στοιχεία, πρόγραμμα αγώνων, δυναμική αντιπάλων και τάσεις από τα προγνωστικά για τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να καταλήξει σε μια καθαρή στοιχηματική πρόταση.