US OPEN

Φερνάντεζ για Στιβ Νας: "Αποτελεί έμπνευση για εμένα, ο πατέρας μου έλεγε πάντα να παλεύω και να δουλεύω σκληρά όπως αυτός"

Η Λέιλα Φερνάντεζ στο US Open
Η Λέιλα Φερνάντεζ στο US Open Ⓒ 2021 SETH WENIG/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στιβ Νας βρέθηκε στο US Open και παρακολούθησε την Λέιλα Φερνάντεζ να προκρίνεται στον τελικό, με την 19χρονη τενίστρια να τον αποθεώνει μετά την νίκη της, δηλώνοντας ότι αποτελεί έμπνευση για αυτήν και πως κάποτε ο πατέρας της φρόντιζε κάθε μέρα να της λέει ότι πρέπει να δουλέψει τόσο σκληρά όσο ο θρύλος του ΝΒΑ.

Η Λέιλα Φερνάντεζ (Νο27 στην Παγκόσμια κατάταξη) συνέχισε την ονειρεμένη πορεία της στο US Open, αφού νίκησε την Σαμπαλένκα και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Έμα Ραντοκάνου (Νο32 στην Παγκόσμια κατάταξη) που απέκλεισε την Μαρία Σάκκαρη. Η έκπληξη ωστόσο ήρθε μετά τον αγώνα, όταν αποθέωσε τον Στιβ Νας.

Ο θρύλος του ΝΒΑ - και νυν προπονητής των Νετς - παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της 19χρονης Καναδής, η οποία μετά τον αγώνα αποκάλυψε μία όμορφη ιστορία, όπου ο πατέρας της έφερνε συνεχώς ως παράδειγμα τον άλλοτε MVP του ΝΒΑ για να την εμπνεύσει.

"Αποτελεί τεράστια έμπνευση για εμένα" δήλωσε αρχικά η Φερνάντεζ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Θυμάμαι κάποτε ο πατέρας μου τον χρησιμοποιούσε ως παράδειγμα για έναν μήνα, λέγοντάς μου ότι πρέπει να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά όπως ο Στιβ Νας. Είναι τιμή μου λοιπόν που βρέθηκε εδώ και με υποστήριξε".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS US OPEN NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ