ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Μποργκ ετοιμάσου!"

Φέντερερ: "Μποργκ ετοιμάσου!"
Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ ξεκαθάρισε ότι παραμένει φαβορί για τη διατήρηση του Γουίμπλεντον

Στο αγγλικό χορτάρι ο Ελβετός έχει κατακτήσει πέντε σερί τίτλους. Βρίσκεται έναν μακριά από τους έξι του Μποργκ. Ο Σουηδός μπορεί να χάσει δύο μοναδικά ρεκόρ σε χρονικό διάστημα λιγότερο από έναν μήνα.
« Είμαι το φαβορί στο χορτάρι. Πραγματικά η χωμάτινη περίοδος βρίσκεται μακριά από αυτή στο χορτάρι. Η σημερινή ήττα μου δεν θα με επηρεάσει ψυχολογικά», ξεκαθάρισε ο «μαέστρος».

Ως τέλειος σπόρτσμαν που είναι έπλεξε το εγκώμιο του νικητή Ναδάλ, όμως πιστεύει ότι διατηρεί ελπίδες για την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός, ακόμα και το 2009.

« Η αποψινή βραδιά θα είναι δύσκολη. Αισθάνομαι πόσο πολύ έχει βελτιωθεί ο Ράφα στο χώμα, αλλά θα δούμε στο άμεσο μέλλον αν είναι εξίσου δυνατός στο χορτάρι ή σε σκληρή επιφάνεια. Θα ήθελα να είμαι και πάλι στον τελικό του χρόνου. Υποθέτω ότι θα είναι και ο Ναδάλ εδώ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι με τη κατάλληλη ψυχολογία και τη σκληρή δουλειά, θα καταφέρω να κερδίσω στο Ρολάν Γκαρός».

Θα... πνίξει τον καημό της ήττας στο χορτάρι, αφού αύριο ξεκινάει ένα τουρνουά από τα πολύ αγαπημένα του. Στο Χάλε της Γερμανίας.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ