ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Φέντερερ: "Πιστεύω ότι έχει μείνει κάτι ακόμα μέσα μου"

Ο Ρότζερ Φέντερερ μιλάει στους δημοσιογράφους στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου
Ο Ρότζερ Φέντερερ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου AP PHOTO/DITA ALANGKARA, FILE

Αποφασισμένος για την επιστροφή του στα courts, τον προσεχή Ιανουάριο, είναι ο Ρότζερ Φέντερερ όπως δήλωσε σε διαδικτυακή συνέντευξη.

Ο Ελβετός δεν έχει αγωνιστεί από την ήττα στα ημιτελικά του Australian Open 2020 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς αφού στη συνέχεια χρειάστηκε να υποβληθεί δύο φορές σε επέμβαση για την αποκατάσταση προβλήματος στο δεξί του γόνατο. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεκινήσει καθημερινές προπονήσεις, με στόχο να είναι έτοιμος για το Australian Open 2021.

Ο κορυφαίος όλων των εποχών, εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί ξανά αντίπαλος με τους Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς, χαρακτηρίζοντάς τους "θρύλους του αθλήματος" ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί σύντομα.

"Παλεύω για την επιστροφή μου. Θέλω να επιστρέψω στα γήπεδα. Θα ήθελα πολύ να παίξω κόντρα σε όλους τους θρύλους του αθλήματος, τους κορυφαίους στον κόσμο. Νιώθω ότι έχει μείνει κάτι ακόμα μέσα μου. Αν δεν είναι έτσι, δεν πειράζει αλλά σίγουρα δεν αποσύρομαι από το τένις αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να αποσυρθώ σύντομα" είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Dita Alangkara, File

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ